ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οι εναλλακτικές λύσεις μετά τον τραυματισμό του Περόνε

Οι εναλλακτικές λύσεις μετά τον τραυματισμό του Περόνε

Η απώλεια του Αργεντίνου (και η μη απόκτηση φορ περιοχής) βάζουν δύσκολο «γρίφο» στον Μανουέλ Ρόκα

 

Ο Ισπανός τεχνικός έχει στη διάθεσή του πολλούς περιφερειακούς επιθετικούς και επιτελικούς μέσους, όμως όχι έναν παίκτη που να ταιριάζει στα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του Αργεντινού.

 

Μ' αυτά τα δεδομένα ο Ρόκα ψάχνει την ιδανική απάντηση και για τις δύο θέσεις της επίθεσης του Ηρακλή στον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρόδοτο. Ο Γκι Γκναμπουγιού έχει δείξει στοιχεία εξτρέμ-περιφερειακού επιθετικού με χαρακτηριστικό την ταχύτητα. Όλα δείχνουν πως αποτελεί την επικρατέστερη επιλογή να παίξει διαφορετικό ρόλο κόντρα στον Ηρόδοτο.

 

Ένα δεύτερο ερωτηματικό στο οποίο ψάχνει την ιδανική λύση ο Ρόκα, είναι ο παίκτης που θα έχει ρόλο παρτενέρ του Γκναμπουγιού. Ο Χρήστος Ρόβας αποτελεί σαφώς μια λύση, καθώς είχε τελευταία φορά αυτό τον ρόλο στο 0-0 στα Τρίκαλα. Ο Χάμες Μπορίκο με περισσότερες προπονήσεις και σε καλά επίπεδα ετοιμότητας δείχνει να έχει κι εκείνος πιθανότητες.

 

Η επιστροφή του Μάρκου Ντούνη που εξέτισε την ποινή του και η ετοιμότητα των Πέτρου Ορφανίδη και Σίλβα Κλέιτον δημιουργούν υπεραριθμία επιλογών και στη θέση πίσω από τους φορ.

 

Στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας ο Ρόκα δούλεψε με τους παίκτες του σε δύο γκρουπ, εστιάζοντας στην τακτική, σε άμυνα και επίθεση, ενώ οι Περόνε-Κουτρομάνος ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X