ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η λύση του Σταφυλίδη

Η λύση του Σταφυλίδη

Ο ΠΑΟΚ πρέπει από τώρα να προγραμματίσει, να οργανώσει και να ψάξει την καλύτερη δυνατή λύση για τον τραυματισμό του Αντρέ

Σοκ! Η είδηση για τον τραυματισμό του Βιειρίνια έπεσε σαν κεραυνός στον ΠΑΟΚ. Με πρόβλημα στον μηνίσκο και ρήξη στον έσω χιαστό θα επιστρέψει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, το 2020!

 

Εκείνη την περίοδο θα κλείνει τα 34 του χρόνια και θα βρίσκεται στο κατώφλι των 35…Είναι πολύ δύσκολο για τον τεράστιο αθλητή και αξιόλογο άνθρωπο, αρχηγό του ΠΑΟΚ, να σκεφτεί από τώρα τι θα γίνει τότε. Είναι όμως μια απόφαση καριέρας. Θα δώσει τη μάχη για να επιστρέψει στο ύψος της μεγάλης αξίας του ή θα πρέπει να σκεφτεί κάτι άλλο…

 

Για τον ΠΑΟΚ η απώλεια του αρχηγού του είναι πολύ μεγάλη και δεν μπορεί να καλυφθεί εκ των έσω, ακόμη και με μεταγραφή το καλοκαίρι. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να καλύψεις την απουσία ενός ηγέτη, με υψηλές παραστάσεις και ισχυρή προσωπικότητα και ταυτόχρονα τόσο δεμένου με τον σύλλογο, όπως ο Βιειρίνια.

 

Ο ΠΑΟΚ πρέπει από τώρα να προγραμματίσει, να οργανώσει και να ψάξει την καλύτερη δυνατή λύση. Δεν θα είναι εύκολο. Θα είναι δύσκολο.

 

Υπάρχει όμως κάτι στον βάθος του ορίζοντα που φαντάζει ιδανικό κι έχει όνομα: Κώστας Σταφυλίδης. Ο διεθνής αμυντικός παίζει στην ίδια θέση, διαθέτει εμπειρίες από Γερμανία και Αγγλία και το τελευταίο διάστημα βρήκε πάλι τη θέση του στην Αουγκσμπουργκ. Ταυτόχρονα προέρχεται από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ, ποτέ δεν έκρυψε τα συναισθήματα του για τον σύλλογο και το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με κάθε ομάδα. Γιατί όχι και με τον ΠΑΟΚ με τον οποίο βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία, χωρίς όμως να του έχει κατατεθεί ακόμη επίσημη πρόταση.

 

Τα λεφτά μπορεί να είναι πολλά ή λίγα… Αυτό για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη έχει ίσως δευτερεύουσα σημασία. Άλλωστε υπάρχουν παίκτες που πέρασαν και δεν ακούμπησαν κι άλλοι που θησαύρισαν χωρίς να παίξουν. Ο Σταφυλίδης είναι διαφορετική περίπτωση και φαντάζει ως η ιδανική λύση. Αρκεί να το θέλουν και οι δύο πλευρές.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X