ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Λύση Ιβάν και στο γυναικείο  ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ

Λύση Ιβάν και στο γυναικείο  ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Μπούζος αρθρογραφεί για το λάθος που έγινε στο τμήμα του γυναικείου ποδοσφαίρου που θυμίζει αυτό με τον Λιάσο Λουκά

 

 

Η υπόθεση του Λιάσου Λουκά, τότε που ο Άγγελος Αναστασιάδης και οι συνεργάτες του, χρησιμοποίησαν τον Κύπριο αν και τιμωρημένο, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να χάσει την μεγάλη ευκαιρία πρόκρισης στην συνέχεια της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στοιχειώνει και τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ.

 

Αυτό που ήταν κρυμμένο από τον περασμένο Οκτώβριο και αποκαλύφθηκε μόλις προχθές, είναι ότι οι υπεύθυνοι χρησιμοποίησαν παίκτρια που δεν είχε δηλωθεί στην επίσημη λίστα στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Αυτό έχει συνέπεια ο ΠΑΟΚ να αποκλειστεί από το Τσάμπιονς λίγκ με τους περισσότερους να μιλούν για τεράστια γκάφα.

 

Η αλήθεια είναι ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ παίρνει πρωταθλήματα, κερδίζει διακρίσεις κι έχει μπάτζετ που δεν διαθέτουν άλλες ελληνικές ομάδες. Όπως είναι επίσης γνωστό ότι το μπάτζετ δεν αρκεί κι αυτό που κάνει την διαφορά είναι το φιλότιμο και η μεγάλη διάθεση προσφοράς που χαρακτηρίζει τους παράγοντες του ΠΑΟΚ.

 

Ένας από αυτούς που βάζουν το χέρι στην τσέπη και βοηθάει με κάθε τρόπο και μέσο την ομάδα, θυσιάζοντας κόπο και χρόνο- εκτός από χρήματα, είναι εκείνος που χρεώνεται το λάθος. Πρόκειται για αβλεψία που αντίστοιχη είχε γίνει και στο παρελθόν, πάλι από τον ίδιο άνθρωπο. Χωρίς σκοπιμότητα. Το αίτιο πρέπει να αναζητηθεί αλλού: ήταν μόνος και έκανε πολλά!

 

Κι όποιος κάνει πολλά, χωρίς συμπαράσταση και βοήθεια, μοιραία θα χρεωθεί το ανθρώπινο λάθος. Μόνο που το πάθημα αυτό οδηγεί και σε άλλα συμπεράσματα. Αυτό που καταξίωσε τον ΠΑΟΚ ήταν το πάθος, η αγάπη και η προσφορά των ανθρώπων του. Δούλευαν χωρίς να αμείβονται. Ουδείς μπορεί να αναζητήσει ευθύνες. Ευθύνες ζητάς μόνο από εκείνον που πληρώνεις και τον καλείς να λογοδοτήσει για τα λάθη του.

 

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι και πάλι η μόνη και σίγουρη λύση. Να πάρει υπό τη σκέπη του και το γυναικείο ποδόσφαιρο. Το μπάτζετ που απαιτείται είναι ανεκτό. Με την δική του ομπρέλα ασφαλείας το πάθος και η αγάπη θα παραμείνουν, τα λάθη όμως θα μειωθούν. Είναι η ώρα του.

 

 

X