ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Λείπει μία υπογραφή για τον ισολογισμό της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ

Λείπει μία υπογραφή για τον ισολογισμό της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ

Η «Μetrosport» απευθύνθηκε στους αρμόδιους, αναφορικά με τη μη ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του ΓΕ.ΜΗ. Ποια η θέση του Στάθη Ρούσσου.

Στο φύλλο της Πέμπτης (25/02) η «Μetrosport» αναφέρθηκε στους λόγους που δεν δημοσιοποιήθηκε στον διαδικτυακό τόπο του ΓΕ.ΜΗ. ο ισολογισμός της έναρξης εκκαθάρισης της Π.Α.Ε Αρης. Εκεί παρατέθηκαν οι «τεχνικές» δυσκολίες που δημιουργούν εμπόδια, παρά το γεγονός ότι η Εποπτεύουσα Αρχή έχει στείλει, από τον περασμένο Αύγουστο, έγγραφο με αποδέκτη την –υπό εκκαθάριση- εταιρία, επεξηγώντας –ακριβώς- τους λόγους, που οι ισολογισμοί δεν έχουν τη μορφή που πρέπει.

 

Ουσιαστικά, το Γενικό Μητρώο «πέταξε» το μπαλάκι στην πλευρά των «κιτρινόμαυρων». Τι λείπει, όμως, και γιατί –τελικά- δεν δημοσιοποιείται ο ισολογισμός; Ποια, ακριβώς, είναι η τεχνική… δυσκολία;

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, έτσι όπως τις μετέφεραν άνθρωποι που εξέτασαν τον φάκελο με τους ισολογισμούς που κατέθεσε η Π.Α.Ε. τον περασμένο Μάιο, λείπει η υπογραφή του προσώπου που έχει αναλάβει το λογιστικό σκέλος, προκειμένου να χαρακτηριστεί ως «νόμιμα υπογεγραμμένος». Δηλαδή, του Στάθη Ρούσσου.

 

Όπως μας εξήγησαν, οι εκκαθαριστές υπέγραψαν –κανονικά- τους ισολογισμούς των περιόδων 2013-2014 και 2014-2015, κάτι που έχει παραδεχθεί –και δημόσια- ο Λάκης Κλεώπας. Ωστόσο, από τη στιγμή που λείπει η υπογραφή του συντάκτη των ισολογισμών, είναι αδύνατον να αναρτηθούν στο σχετικό σάιτ.

 

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Στάθη Ρούσσο, δε θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για την υπόθεση. Αρκέστηκε να πει ότι, μετά το πέρας της δίκης που αφορά το «Δασυγένειο», θα προβεί στη δική του τοποθέτηση, χωρίς να επιβεβαιώσει ή διαψεύσει, αν έχει υπογράψει τον ισολογισμό.

 

Ο κ. Ρούσσος δήλωσε διατεθειμένος, σε λίγες μέρες, να απαντήσει και σε δύο ερωτήματα που προκύπτουν.

 

Γιατί, αφενός, συνέταξε τους ισολογισμούς χωρίς να τους υπογράψει, όπως –πάντα- υποστηρίζουν άνθρωποι του ΓΕ.ΜΗ. και, αφετέρου, γιατί πέρασε εύλογο χρονικό διάστημα χωρίς να παρατηρηθεί κάποια εξέλιξη.

X