ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Λείπει ο Γιαννακόπουλος, παραγοντικά τελείωσα από τον Ηρακλή»

«Λείπει ο Γιαννακόπουλος, παραγοντικά τελείωσα από τον Ηρακλή»

Ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή μίλησε για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου και το μέλλον του Ηρακλή

Το κεφάλαιο Ηρακλής έχει κλείσει για τον ίδιο και θα πρέπει να μπει νέο αίμα στο σύλλογο για να βοηθήσει όπως είπε ο Κώστας Χαϊτογλου στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας παράλληλα ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος άφησε το στίγμα του στον αθλητισμό και στις επιχειρήσεις.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου: «Λυπήθηκα. Ήταν ένας άνθρωπος που άφησε το στίγμα του στον αθλητισμό και στις επιχειρήσεις. Λείπει. Ήταν ένας κύριος με Κ κεφαλαίο το οποίο είναι σπάνιο στα αθλητικά δρώμενα σήμερα. Είχαμε μια αντιπαλότητα εντός γηπέδου και μόνο».

 

Για τον Ηρακλή: «Περνάει δύσκολες στιγμές είτε από μονομέρειες της Πολιτείας που αφορούν μόνο τον Ηρακλή και όχι τους άλλους είτε από δικά του σφάλματα, όπως ο Παπαθανασάκης, τα οποία κανείς δεν μπορεί να τα αγνοήσει».

 

Για το εάν θα επέστρεφε στον Ηρακλή: «Το θέμα δεν είναι να επανέλθουμε στα παλιά αλλά να βρούμε νέους ανθρώπους που έχουν διάθεση να βοηθήσουν. Είναι αδύνατον να μην υπάρχουν νέο αίμα που να ενδιαφέρονται για τα κοινά του Ηρακλή με μεράκι και θέληση να τον βοηθήσουν. Εγώ όταν χρειάστηκε έβαλα. Παραγοντικά έχει κλείσει το δικό μου κεφάλαιο στον Ηρακλή».

 

X