ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Λείπει ο γάτος, χορεύουν τα ποντίκια

Λείπει ο γάτος, χορεύουν τα ποντίκια

Ο Γιώργος Μπούζος αρθρογραφεί για την απουσία προπονητή στον Αρη, τις μέρες που περνούν για τον αντικαταστάτη του και την πίεση που αυξάνεται

Πέρασε άλλη μια μέρα! Αισίως φθάσαμε τις δέκα! Δεν είναι λίγες. Είναι το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο Άρης ψάχνει εναγωνίως χωρίς όμως να βρίσκει προπονητή. Η αλήθεια είναι ότι η παραίτηση του Παντελίδη μετά το άτυχο αποτέλεσμα στο Βόλο, έπιασε την διοίκηση στον ύπνο. Κι από εκείνη τη στιγμή τρέχει χωρίς να φτάνει…

 

Την Κυριακή ο Άρης υποδέχεται στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Παναθηναϊκό ενώ την επόμενη αγωνιστική έχει μπροστά το καυτό τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Δύο παιχνίδια φωτιά. Κι όμως δεν έχει ακόμη προπονητή. Ο Θόδωρος Καρυπίδης υποστήριξε ότι δεν θα βιαστεί γιατί δεν θέλει να κάνει λάθος. Έχει δίκιο. Όμως θα πρέπει να οριστεί το χρονικό διάστημα που απαιτείται προκειμένου να περιοριστεί η πιθανότητα του λάθους.

 

Πόσο θα πρέπει να ψάχνει για να μην κάνει λάθος; Πέντε- έξι μέρες, μια εβδομάδα, δύο εβδομάδες, τρεις εβδομάδες; Το σίγουρο είναι ότι ο Άρης χρειάζεται προπονητή εδώ και τώρα. Η απουσία του έγινε κάτι παραπάνω από ορατή στο φιλικό με τον Βόλο στο γήπεδο του Μακεδονικού. Οι παίκτες έκαναν αγγαρεία. Απλά διεκπεραίωσαν μια υποχρέωση. Όταν δεν υπάρχει γάτος, χορεύουν τα ποντίκια.

 

Στον χορό της εύρεσης προπονητή έχει μπει ο Άγγελος Χαριστέας. Η παρουσία του αποτελεί την μοναδική ασφαλιστική δικλείδα. Η μεγάλη εμπειρία του, η τεχνογνωσία που διαθέτει αλλά και οι διεθνείς γνωριμίες του μπορούν να ανοίξουν πόρτες. Ο Χαριστέας τρέχει από την πρώτη στιγμή για να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.

 

Δεν πληρώνει όμως ο ίδιος. Η διαφορά με τον Γκούτι που τελικά αρνήθηκε λέγεται ότι έφτανε τις 200.000 ευρώ. Ο Ισπανός ήταν αμετακίνητος. Η υπόθεση του ναυάγησε και ο φιλότιμος Χαριστέας ψάχνει να βρει τον ιδανικό προπονητή που να χωράει όμως στο… πορτοφόλι του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Μακάρι να τα καταφέρει. Κι όσο πιο σύντομα τόσο το καλύτερο.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (11/9)

X