ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Λεουτσάκος: «Το πρωτάθλημα ξεκινά κανονικά» (audio)

Λεουτσάκος: «Το πρωτάθλημα ξεκινά κανονικά» (audio)

Διαβεβαίωση ότι θα ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα της Football League έδωσε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος στο Metropolis 95.5

Ξεκινά κανονικά το πρωτάθλημα της Football League σύμφωνα με τα όσα είπε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

 

Ο πρόεδρος της Football League υποστήριξε ότι έχει πάρει την συγκατάθεση του Υφυπουργού και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά γιατί δέχονται πιέσεις από παντού και είναι αδύνατον να καθυστερήσει και άλλο καθώς υπάρχει Μουντιάλ το καλοκαίρι και δεν είναι δυνατόν να χαθεί η τηλεοπτική συμφωνία με την ΕΡΤ.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος:

 

Για το εάν ξεκινά το πρωτάθλημα: «Ξεκινάμε κανονικά».

 

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με την παραίτηση της Επιτροπής: «Η Επιτροπή δεν δίνει πιστοποιητικό, ελέγχει τους μετόχους, δε δίνει αδειοδότηση για να συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα έχει λυθεί το θέμα μέχρι την άλλη εβδομάδα. Δεν υφίσταται το θέμα αυτό. Καταλάβανε λάθος. Δεν κρατούν τα λεφτά τους και μάλιστα ένας από τους δύο θα γυρίσει πίσω, από ότι έμαθα.

 

Εμείς θα ξεκινήσουμε και μετά θα γίνει ο έλεγχος των φακέλων. Δε μπορούμε να πάμε πίσω λόγω μουντιάλ και τηλεοπτικής συμφωνίας. Έχουμε και συμφωνία με την ΕΡΤ και πρέπει να ξεκινήσουμε. Δε θα χάσουμε αυτά που έχουμε συμφωνήσει. Δέκα μέρες πριν παραιτήθηκε η Επιτροπή αλλά δε φταίμε εμείς. Ο Υπουργός έδωσε τη συγκατάθεση για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

 

Ακούστε όσα είπε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

 

X