ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Λαζαρίδης: «Υπήρχε σχέδιο του Ολυμπιακού να προκαλέσει»

Λαζαρίδης: «Υπήρχε σχέδιο του Ολυμπιακού να προκαλέσει»

Ο γνωστός για τα ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματά του βουλευτής μίλησε στο Metropolis 95.5 για το μεγάλο αγώνα της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης αποκάλυψε πως είχε τις πληροφορίες μέσα από τη Βουλή πως ο Ολυμπιακός ήθελε να δημιουργήσει ένταση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

 

Διαβάστε τι είπε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και τον Δημήτρη Κανελλάκη

 

Για το επεισόδιο με Μαρινάκη: Όλοι ξέρουν την αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ στη Βουλή και ότι σχετίζεται με την ομάδα το συζητούν μαζί μου. Έτσι ήρθε κάποιος την Τετάρτη ή την Πέμπτη το βράδυ και μου είπε πως στον Ολυμπιακό θέλουν να προκαλέσουν γεγονότα όπως πέρυσι. Μου είπαν πως στόχος είναι να δημιουργηθεί ένταση, να προκληθούν οι φίλαθλοι. Εγώ θέλω να συγχαρώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ που έδειξε πάθος, δίψα για τη νίκη και απίστευτη ωριμότητα».

 

Την περσινή αδικία: «Πέρυσι είναι γνωστό με ποιόν τρόπο εκλάπη το πρωτάθλημα και θορυβήθηκα με αυτά που έμαθα. Θα έπρεπε να λέμε πως ο ΠΑΟΚ πάει να ξαναπάρει τον τίτλο».

 

Τον Ιβάν Σαββίδη: Να συγχαρώ τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ που είχε πει πριν χρόνια να πει πως πρέπει να κερδίζεις τον αντίπαλο και τη διαιτησία. Είχε το σθένος να δημιουργήσει μια ομάδα που το πετυχαίνει. Είναι πολύ σημαντικό πως φέτος θα έρθει στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που συμβάλλουν σ’ αυτό».

 

Τον φετινό ΠΑΟΚ: «Είναι ανίκητος και γρήγορος».

 

X