ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Λαζαρίδης για την τροπολογία της Τούμπας και το VAR

Λαζαρίδης για την τροπολογία της Τούμπας και το VAR

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο ανεξάρτητος βουλευτής για την τροπολογία του περιβάλλοντα χώρου της Τούμπας και την εγκατάσταση του VAR στη Σούπερ Λιγκ

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης και μίλησε μεταξύ άλλων για την τροπολογία του περιβάλλοντα χώρου της Τούμπας και την ανάγκη να υπάρξει VAR στο ελληνικό πρωτάθλημα.

 

Διαβάστε μέρος των όσων είπε:

 

Για την ενημέρωση ότι έρχεται η τροπολογία για τον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας: «Δεν υπάρχει τέτοια ενημέρωση. Έχουν έρθει αρκετά νομοσχέδια, υπάρχουν αρκετές κυρώσεις συμβάσεων αλλά δεν έχει ακουστεί τίποτα για τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Τούμπας. Θα περάσει ακόμα αρκετά χρόνο για να συμβεί κάτι τέτοιο.

 

Είχα δηλώσει πως θα στηρίξω την τροπολογία. Το πρόβλημα είναι οι γραφειοκρατικές διαδικασίες όσον αφορά τα ακίνητα τα οποία ανήκουν σε νομικά πρόσωπα του δημοσίου δικαίου. Από την στιγμή που υπήρχε η διάθεση της κυβέρνησης θα έπρεπε να ήταν από τα πρώτα θέματα που θα κάνει όταν ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας».

 

Για το VAR που αναμένεται να μπει στο τέλος του πρωταθλήματος και στις αρχές του επόμενου: «Στα ντέρμπι πρέπει να υπάρχουν ξένοι διαιτητές και να καθιερωθεί το VAR ώστε να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των φιλάθλων απέναντι στους διαιτητές.

 

Ευτυχώς που δεν υπάρχουν κρούσματα βίας γιατί μέσα από την αμφισβήτηση και την κακή διαιτησία οι διαιτητές γίνονται ηθικοί αυτουργοί. Έχουν γίνει πολλά λάθη σε βάρος των ομάδων της πόλης μας. Ακυρώθηκε μέχρι και γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ στη δεύτερη αγωνιστική με τον Πανιώνιο. Αντίστοιχες αδικίες έχει υποστεί και ο Αρης.

 

Μίλησα με τον Υπουργό και τον πίεσα ώστε να μπει οπωσδήποτε το VAR για να μην έχουμε παρόμοια φαινόμενα ξανά».

 

Στη συνέχεια ο Γιώργος Κραστάνας έκανε παρέμβαση στην εκπομπή και μίλησε για την τροπολογία της Κυβέρνησης και για το πότε αναμένεται να γίνει.

 

Διαβάστε μέρος των όσων είπε:

 

«Για να κατεβάσει η Κυβέρνηση τέτοια τροπολογία πρέπει πρώτα να τη θωρακίσει σωστά προκειμένου να μην τύχει διαφόρων προσφυγών που μπορεί να γίνουν και έτσι να βάλλουν σε περιπέτειες των Ερασιτέχνη αλλά και όλο τον ΠΑΟΚ.

 

Για να γίνει κάτι σωστά πρέπει να δημιουργηθούν όλες οι προϋποθέσεις ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Πρέπει να μπορέσει να υπάρξει άμεση υλοποίηση και σωστή προετοιμασία. Νομίζω ότι πολύ γρήγορα θα προχωρήσει το θέμα και θα έχουμε άμεση εκκίνηση των εργασιών».

 

Για το αν θα το περάσουν με τα πρώτα νομοσχέδια: «Κάνουν τα πάντα για να το περάσουν γρήγορα και για αυτό τρέχουν και οι απαραίτητες διαδικασίες. Δεν θέλουμε με τίποτα να μείνουμε στα λόγια και πρέπει να προχωρήσει η υλοποίηση».

 

Για την τροπολογία που πρέπει να γίνει πολύ σύντομα: «Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας προσπαθεί να κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα. Όποιες ομάδες χρειάζονται βοήθεια, θα κάνει τα ότι μπορεί για να βοηθήσει».

 

Για το πότε θα γίνει η τροπολογία: «Δεν θέλω να κάνω κάποια εκτίμηση αλλά φρονώ πως θα γίνει πολύ σύντομα».

X