ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Λάθος στιγμή η φυγή Λουτσέσκου, αξίζει την πρόταση της ΕΡΤ ο ΠΑΟΚ»(a)

«Λάθος στιγμή η φυγή Λουτσέσκου, αξίζει την πρόταση της ΕΡΤ ο ΠΑΟΚ»(a)

Ο Κυριάκος Κυριάκος σχολίασε στο Metropolis 95.5 το διαζύγιο του ΠΑΟΚ με τον Ρουμάνο κόουτς και το συμβόλαιο που προσφέρει η κρατική τηλεόραση

Καμία έκπληξη δεν προξένησε στον Κυριάκο Κυριάκο η φυγή του Ραζβάν Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ.

 

Στο φινάλε της μεγάλης συνέντευξής του στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Η πλάκα τέλος»,  ο τέως υπεύθυνος επικονωνίας της «ασπρόαμυρης» ΠΑΕ άφησε την πολιτική και σχολίασε τον «χωρισμό» των νταμπλούχων με τον Ρουμάνο προπονητή.

 

Ο κ. Κυριάκος τόνισε ότι ίσως ήταν λανθασνμένη η στιγμή που ο 50χρονος προπονητής αποφάσισε να αφήσει τον ΠΑΟΚ αλλά αποκάλυψε και καταστάσεις που τον ώθησαν να πάρει αυτήν την απόφαση.

 

Ακόμη μίλησε και για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει για τα τηλεοπτικά συμβόλαια των ΠΑΕ με αφορμή την προσφορά της ΕΡΤ στον ΠΑΟΚ.

 

Ο υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής υποστήριξε ότι ο Δικέφαλος αξίζει αυτήν την πρόταση έχοντας συμβάλει στην αύξηση του ενδιαφέροντος για το ελληνικό Πρωτάθλημα και ότι δεν βλέπει κάτι εκτός των νόμων της αγοράς στην προσφορά του κρατικού καναλιού.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Κυριάκος Κυριάκος:

 

Για το αν αιφνιδιάστηκε από τη φυγή του Ραζβάν Λουτσέσκου: «Δεν ήταν έκπληξη για όσους ήμασταν στον ΠΑΟΚ τα δύο τελευταία χρόνια. Οτι δηλαδή αυτή η συναισθηματική φόρτιση, το βάρος και η κόπωση που υπήρχε στον Ραζβάν μπορούσε να εξελιχθεί σε αποχώρηση. Μάλιστα οι κοντινοί του συνεργάτες είχαμε πέσει πάνω του στο τέλος της σεζόν για τον πείσουμε ότι και η επόμενη θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα με πολύ ωραία πράγματα μπροστά ώστε του διώξουμε τις σκέψεις της φυγής. Σε αυτές τις περιπτώσεις όταν νιώθεις ότι αυτό το συναισθηματικό βάρος δεν αντιστρέφεται, είναι να διακόψεις αυτή τη σχέση πριν πληγώσεις και πληγωθείς. Νομίζω ότι ήταν λάθος ή στιγμή που το έκανε. Μπορούσε να φύγει νωρίτερα, είχε την ίδια πρόταση έναν μήνα πριν. Θα μπορούσε να την αποδεχτεί τότε και να μη δημιουργήσει ένα άγχος έστω 40 ωρών στην ομάδα. Η οποία βέβαια είναι τόσο καλά θωρακισμένη σήμερα που αντέδρασε εκπληκτικά και έφερε έναν πάρα πολύ καλό προπονητή που έχει όλα τα εχέγγυα για ταιριάξει και να πετύχει ακόμη περισσότερα πράγματα από τον Ραζβάν. Εμένα εξακολουθεί να είναι ένας πολύ καλός μου φίλος, μας έδεσαν αυτά τα δύο χρόνια και νομίζω πως μόλις φύγει από την επικαιρότητα αυτό το θέμα νομίζω ότι θα έχει μια πολύ σπουδαία θέση στην ιστορία του ΠΑΟΚ όπως πρέπει».

 

Για τον «πόλεμο» που έχει ξεσπασει στα τηλεοπτικά με αφορμή του συμβόλαιο του ΠΑΟΚ με την ΕΡΤ: «Πολύ κακό για το τίποτα. Πρώτον γιατί όποιος ενδιαφέρεται για την ΕΡΤ θα πρέπει να χαίρεται που παίρνει εμπορικά πρότζεκτ και μπορεί να ανεβάσει την τηλεθέασή άρα και τα έσοδά της. Δεύτερον, γιατί μπορεί να δώσει τη δυνατότητα στους Ελληνες πολίτες να βλέπουν και ελεύθερα ποδόσφαιρο. Εγώ δεν βλέπω κάτι εκτός των νόμων της αγοράς. Ο αήττητος πρωταθλητής, μια ομάδα που έχει προκαλέσει νέο ενδιαφέρον στους δικούς της φιλάθλους αλλά και τους αντιπάλους που πλέον την παρακολουθούν για να περιμένουν το στραβοπάτημά της, δε θεωρώ ότι έχει γίνει κάτι εμπορικά παράλογο και εκτός της αγοράς. Ο ΠΑΟΚ πήρε μια καλή πρόταση την οποία αξίζει και μην ξεχνάμε ότι για να προκαλέσει αυτό το ενδιαφέρον στο Πρωτάθλημα έχει επενδύσει και πάρα πολλά χρήματα. Νομίζω λοιπόν ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να διαπραγματεύεται πολύ σκληρά για το συμβόλαιό του».

 

Ακούστε το ηχητικό από το 11:57 και μετά

X