ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Λαμία: Πήρε από 84χρονη 110.000 € προσποιούμενος τον τεχνικό της ΔΕΗ!

Λαμία: Πήρε από 84χρονη 110.000 € προσποιούμενος τον τεχνικό της ΔΕΗ!

Πήρε και 100 ευρώ για τον... κόπο του!

 


Φλέβα χρυσού χτύπησε απατεώνας στο Κωσταλέξι Λαμίας, όταν - προσποιούμενος τον τεχνικό της ΔΕΗ - κατάλαβε ότι μια 84χρονη έκρυβε στο σπίτι της πάνω από 110.000 ευρώ!

 

 

Η ηλικιωμένη γυναίκα πίστεψε ότι μπροστά της είχε έναν τεχνικό της ΔΕΗ ο οποίος της είπε ότι υπάρχει κίνδυνος βραχυκυκλώματος και έπρεπε να κοιτάξει το ρολόι. Αφού έκανε ότι έφτιαχνε το ρολόι και της είπε ότι αποκαταστάθηκε το πρόβλημα της ο αθεόφοβος της ζήτησε για τον κόπο του και 100 ευρώ! Έτσι, κατάλαβε πού έκρυβε τα χρήματά της η 84χρονη γυναίκα.

 


Ο... «τεχνικός» χαιρέτησε τη γιαγιά κι έφυγε, ωστόσο λίγο αργότερα επέστρεψε και φυσικά πήγε κατευθείαν εκεί που ήταν το κομπόδεμα – χρυσάφι.

 

Η ηλικιωμένη είχε την κρυψώνα σε εξωτερικό μέρος του σπιτιού. Ο άγνωστος της έκλεψε όλα τα χρήματα, που υπολογίζονται πάνω από 110.000 ευρώ! Όταν κατάλαβε η ηλικιωμένη τι είχε συμβεί, ήταν αργά. Ειδοποίησε την αστυνομία που προσπαθεί μέσω των περιγραφών και των καταθέσεων να ταυτοποιήσει τον απατεώνα, προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

 

Η 84χρονη είναι σοκαρισμένη, αφού όπως είπε στους αστυνομικούς, πρόκειται για τις οικονομίες μιας ολόκληρης ζωής.

 

πηγή: lamiareport.gr

X