ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Λαμία: Κατάκοιτη ηλικιωμένη έδιωξε ληστή, χτυπώντας τον με τη μαγκούρα

Λαμία: Κατάκοιτη ηλικιωμένη έδιωξε ληστή, χτυπώντας τον με τη μαγκούρα

Το λέει η ψυχούλα της...

 

Η ώρα ήταν περίπου 11 το πρωί όταν ένας νεαρός Ρομά μπήκε από ανασφάλιστο παράθυρο στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας στη λεωφόρο Καλυβίων στη Λαμία.

 


Αρχικά, όπως αναφέρει το tvstar.gr, η ηλικιωμένη νόμισε πως μπήκε στο σπίτι η γυναίκα που την προσέχει, όταν όμως αντιλήφθηκε τον απρόσκλητο επισκέπτη της, του φώναξε να φύγει και έπιασε το τηλέφωνο για να καλέσει την αστυνομία.

 

Εκείνος κινήθηκε προς το κομοδίνο της, προκειμένου να ψάξει για χρήματα. Παρά το γεγονός ότι ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι η γυναίκα διατήρησε την ψυχραιμία της, άρπαξε τη μαγκούρα της και χτύπησε στο κορμί τον Ρομά.

 

Εκείνος ξαφνιάστηκε και έφυγε από το σπίτι. Βγαίνοντας όμως από αυτό συνάντησε έναν γείτονα. Λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν στο σπίτια αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του τμήματος ασφαλείας Λαμίας που έχοντας στη διάθεσή τους χαρακτηριστικά του δράστη άρχισαν να τον αναζητούν.

 

Σύμφωνα με τη γυναίκα, ο ίδιος νεαρός Ρομά είχε μπει στο σπίτι της και στο παρελθόν, τότε όμως είχε καταφέρει να τις πάρει ένα σεβαστό ποσό.

X