ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η κρίσιμη εβδομάδα της Δόξας Δράμας

Η κρίσιμη εβδομάδα της Δόξας Δράμας

Η απόρριψη της προσφοράς από Μπύρο και η κορύφωση των διεργασιών για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ

Γραπτή προσφορά από επιχειρηματία εξ Αθηνών απέρριψε ο Γιάννης Μπύρος. Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική πρόταση, η οποία έχει στα χέρια του.

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Δόξα Δράμας μελετά ήδη προς τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις για να μεταβιβάσει την ΠΑΕ.

 

Η μία εξ αυτών έχει χαρακτηριστεί ελκυστική, με συνέπεια άνθρωποι, οι οποίοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, να λένε ότι την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κορυφωθούν οι διεργασίες για την ομάδα σε ιδιοκτησιακό επίπεδο και ίσως να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

 

Κατά τα άλλα, ο Ανδρέας Οταπασίδης θα εκπροσωπήσει σήμερα (15/5) την ΠΑΕ στο συμβούλιο της Λίγκας. Σήμερα, επίσης, η ομάδα θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Α.Ο.Κ. στην Καβάλα, όπου η τεχνική ηγεσία θα συνεχίσει τις δοκιμές.

 

Ταυτόχρονα, μεγάλο φιλικό γίνεται σήμερα (15/5) στη Δράμα και στο γήπεδο της Δόξας, παρουσία βετεράνων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι φόρεσαν και τίμησαν τη φανέλα των «μαυραετών».

 

Η χρονιά για τη Δόξα θα ολοκληρωθεί στις 22 του μηνός με το φιλικό στην Ξάνθη, τη στιγμή που ο Κώστας Δούμτσιος καταλήγει στον Πανιώνιο.

 

Υπάρχουν πάντως σκέψεις και για φιλικό με τον Πανδραμαϊκό στο γήπεδο της Δόξας, με αφορμή την άνοδό του στη Γ’ Εθνική, όπου θα αγωνιστούν ωστόσο μόνο νεαροί ποδοσφαιριστές των «μαυραετών».

X