ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κρίνεται την Κυριακή (13/1) για Γιουνές και Σιώπη

Κρίνεται την Κυριακή (13/1) για Γιουνές και Σιώπη

Τι έγινε στην προπόνηση των «κιτρίνων»

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μανώλης Σιώπης και Χαμζά Γιουνές λόγω προβλημάτων τραυματισμού ενώ ο Δημήτρης Διαμαντάπουλος ακολούθησε το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας λόγω της ισχιαλγίας που τον ταλαιπωρεί.

 

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά κάτω από τους οδηγίες του Σάββα Παντελίδη και έδωσαν ραντεβού για αύριο (12/1) πρωί.

 

Η ανακοίνωση:

 

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης (14/01, 19:00), στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

 

Οι Μανώλης Σιώπης (διάταση στο δικέφαλο) και Χαμζά Γιουνές (ενοχλήσεις στη γάμπα) ακολούθησαν σήμερα ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με την στερεοελλαδίτικη ομάδα θα κριθεί την Κυριακή (αμφότεροι θα δοκιμάσουν να προπονηθούν).

 

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος (ισχιαλγία), από την πλευρά του, συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας.

 

Αύριο, Σάββατο, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης».

X