ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κράτησε τον κορμό με Ροζ

Κράτησε τον κορμό με Ροζ

Η οριστική συμφωνία με τον Γάλλο αμυντικό διατηρεί αναλλοίωτα τα μετόπισθεν του Αρη

Ποδοσφαιριστής του Αρη για τα επόμενα τρία χρόνια πρέπει να θεωρείται ο Λίντσεϊ Ροζ, καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας γεφυρώθηκε το χάσμα που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές.

 

Η χρυσή… τομή βρέθηκε μετά από διαπραγματεύσεις και αμοιβαίες υποχρώσεις, βάζοντας αμφότερες οι πλευρές πιο πάνω την κοινή τους επιθυμία για συνεργασία. Ο 27χρονος αμυντικός θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο όταν η πρώην πλέον ομάδα του, η Λοριάν, στείλει το πιστοποιητικό μεταγραφής, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί και σήμερα. Μόλις τελειώσουν τα διαδικαστικά ο παίκτης θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Αρη, λύνοντας ουσιαστικά και τα χέρια του Σάββα Παντελίδη.

 

Ο Έλληνας προπονητής επιθυμούσε διακαώς την παραμονή του Γάλλου αμυντικού. Αφενός γιατί γνωρίζει τις δυνατότητες του και αφετέρου γιατί ξέρει οτι θα μπορεί, στο ξεκίνημα τουλάχιστον των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, να εμπιστευτεί το κέντρο της άμυνας σ’ ένα δίδυμο (Ροζ-Βέλεθ) που στον β’ γύρου του περσινού Πρωταθλήματος διακρίθηκε για τη σταθερότητά του και φυσικά για την συνεισφορά του στην πορεία των κιτρινόμαυρων.

 

Με την προσθήκη του Ροζ, που θεωρητικά συγκαταλέγεται στις καλοκαιρινές μεταγραφές, ο Αρης μεσοαμυντικά διατηρεί τον βασικό κορμό ποδοσφαιριστών του πάνω στους οποίος βασίστηκε η ομάδα από τον Ιανουάριο και μετά. Με εξαίρεση τον Βαλεριάνο, τον Αναγνωστόπουλο και τον Τζανακάκη που ναι μεν συμμετείχε στην προετοιμασία παράλληλα όμως αναζητεί ομάδα, οι υπόλοιποι έμειναν. Από τον βασικό τερματοφύλακα, μέχρι τους παίκτες που καλύπτουν τις θέσεις στο άξονα της μεσαίας γραμμής.

X