ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κράτησε τα λάθη για να τα διορθώσει

Κράτησε τα λάθη για να τα διορθώσει

Το μόνο που δεν ανησυχεί αυτή τη στιγμή τον Δημήτρη Σπανό είναι η σταθερότητα που δείχνει ανασταλτικά και το γεγονός ότι δέχεται ελάχιστες ευκαιρίες

 

Ζητούμενο για τον Δημήτρη Σπανό, μέχρι την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για το Πρωτάθλημα, είναι η ομάδα του να δουλέψει πάνω στα αγωνιστικά της μειονεκτήματα, να τα βελτιώσει και παιχνίδι με το παιχνίδι να τα περιορίσει σε μεγάλο βαθμό.

 

Στο φιλικό κόντρα στη Λάρισα έμεινε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος. Κυρίως από την αγωνιστικότητα, τον βαθμό ετοιμότητας και τον βαθμό ανταπόκρισης των παικτών του κόντρα σ΄ έναν πολύ πιο έτοιμο αντίπαλο. Γι΄ αυτά μοίρασε χθες συγχαρητήρια, προτού εστιάσει στα λάθη που διέκρινε και τα οποία κράτησε για τον ίδιο και τους παίκτες του. «Τις επόμενες ημέρες θα τα επισημάνουμε και θα περιμένω βελτίωση…», τους είπε χαρακτηριστικά.

 

Με βάση την συνολική εικόνα του Αρη στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, πάντως, και με τα όσα φώναζε από τον πάγκο στους παίκτες του, ο Δημήτρης Σπανός διαπίστωσε αργή ανάπτυξη από την ομάδα του. Φώναζε «πιο γρήγορα την μπάλα, καθυστερούμε το παιχνίδι μας», δείγμα ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος σε απόλυτο βαθμό. Περιμένει επίσης βελτίωση στην τελική προσπάθεια. Ο Αρης ναι μεν έκανε ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν τόσο προσεκτικός. Και στο Πρωτάθλημα θα χρειαστεί σίγουρα περισσότερο καθαρό μυαλό. 

 

X