ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κρατά «ζεστό» και του Κόντε

Κρατά «ζεστό» και του Κόντε

Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο αφού εδώ και καιρό ο Ιβάν Σαββίδης προφορικά έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Χριστοβασίλη

Ανεξάρτητα του αν ο Πούκι είναι κοντά στον ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ είναι υποχρεωμένη να έχει έτοιμες λύσεις σε περίπτωση που χρειαστούν να ενεργοποιηθούν. Αλλά ακόμη και αν αποκτηθεί ο Φινλανδός κάθε προσθήκη που θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ (που τον περιμένει μια γεμάτη και απαιτητική σεζόν) είναι ευπρόσδεκτη.

 

Μια από αυτές  είναι του Κόντε με τον ατζέντη του, Πέδρο Μπράβο να μην έχει να προσθέσει κάποια καινούρια εξέλιξη σε μια ακόμη επικοινωνία του με την «Μ»: «Γνωρίζετε ότι ο παίκτης έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΣ και επομένως δεν εξαρτάται από τον ίδιο μια ενδεχόμενη μεταγραφή. Αυτό σημαίνει ότι όποια ομάδα ενδιαφέρεται θα πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα του  για να ικανοποιήσει τον ΠΑΣ και να μπορέσει να αποκτήσει τον παίκτη». Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» η ρήτρα ανέρχεται στις 900.000 ευρώ.

 

Φυσικά και σε ότι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο αφού εδώ και καιρό ο Ιβάν Σαββίδης προφορικά έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Χριστοβασίλη. Αν ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανάψει το πράσινο φως, ο παίκτης μπορεί να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

X