ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κραουνάκης για Πολάκη: «Λούγκρες, τον θέλετε, τον ψηλό τον Κρητίκαρο»

Κραουνάκης για Πολάκη: «Λούγκρες, τον θέλετε, τον ψηλό τον Κρητίκαρο»

Δείτε το βίντεο

 

Απάντηση στα σχόλια, που προκάλεσε το βαρύ ζεϊμπέκικο του Παύλου Πολάκη στο νυχτερινό κέντρο Γραμμές, με ένα άκρως προκλητικό τρόπο, έδωσε ο συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης.

 

 

 

 

 

Στην εκπομπή που παρουσιάζει στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο», θέλησε να διηγηθεί, με τον δικό του τρόπο την βραδιά στις «Γραμμές».

 

Όπως είπε, όλα ξεκίνησαν μ' ένα νεύμα δικό του κι ένα του κ. Πολάκη και τότε, ο υπουργός ανέβηκε στην πίστα. Μάλιστα, ο κ. Κραουνάκης συνέχισε αποκαλώντας «λούγκρες» όσους σχολίασαν το γεγονός, σημειώνοντας πως ό,τι κάνουν και λένε οφείλεται στο γεγονός οτι... «τον θέλουν τον ψηλό τον Κρητίκαρο!».

 

«Και πάμε στο ''Βρέχει φωτιά στη στράτα μου''. Που με ένα νεύμα δικό του ''Ν' ανέβω;'' και με ένα νεύμα δικό μου ''Έλα'', αυτό το βουνό- δηλαδή ο Παύλος Πολάκης- ήρθε πάνω και χόρεψε μπροστά στα μάτια μου ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα που έχω δει στη ζωή μου. Και απ' ό,τι με πληροφορεί ένας συνεργάτης μου που παρακολουθεί όλη αυτή τη λαίλαπα των viral [...], ακόμα και οι εχθρές παραδέχτηκαν ότι είναι ναι, βεβαίως, διότι όλοι τον θέλετε, λούγκρες, κατάλαβες; Τον θέλετε, τον ψηλό τον Κρητίκαρο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κραουνάκης.

 

 

 

X