ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ο κ.Περέϊρα θέλει να δώσει βάση στους νεαρούς διαιτητές»

«Ο κ.Περέϊρα θέλει να δώσει βάση στους νεαρούς διαιτητές»

Ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλονίκης, Γιάννης Τζήκας, μίλησε στο Μετρόπολις για την διαιτησία και τον απολογισμό του Περέϊρα

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλονίκης, Γιάννης Τζήκας, και μίλησε για τον απολογισμό του κ.Περέϊρα, την κεντρική διαχείριση, την διεύθυνση ανάπτυξης αλλά και το μέλλον των διαιτητών από τη Θεσσαλονίκη.

 

Αναλυτικά όσα είπε για τον απολογισμό του Περέϊρα: «Περιλαμβάνει ό,τι έχει κάνει μέχρι τώρα. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα μας στείλουν την στρατηγική για τους διαιτητές. Ηταν καλή προσπάθεια, εκφράσαμε τις απόψεις μας και από εκεί και πέρα θα βγάλει ένα πλάνο. Η ΚΕΔ και η ΕΠΟ είναι αυτές που λαμβάνουν μηνύματα από τις επιτροπές διαιτησίας. Φάνηκε ότι ενδιαφέρθηκε για να δει πως λειτουργεί η διαιτησία στην Ελλάδα, όλα ξεκινούν από κάτω. Θέλει να δώσει βάση στους νεαρούς διαιτητές και μέσα από αυτά να επανδρωθούν τα εθνικά πρωταθλήματα.

 

Η κεντρική διαχείριση γίνεται από τον κ.Περέϊρα, υπάρχει όμως και ένα κομμάτι της διεύθυνσης ανάπτυξης της διαιτησίας που το έχει ο κ.Βασσάρας. Θέλω να πιστεύω πως υπάρχει μια συνεργασία μεταξύ τους. Δεν μας έχει διαφορετική εντύπωση πως δεν θα δεχθεί κάποια πρόταση μας, το έχει δείξει αυτό ο κ.Περέϊρα από τις συγκεντρώσεις μεταξύ μας. Πρέπει να δοθούν κίνητρα στους διαιτητές, δεν είναι μόνο το οικονομικό. Πρέπει να ανεβαίνουν αξιοκρατικά τις κατηγορίες, να μπορεί να παίξει στα εθνικά πρωταθλήματα και να υπάρχει σεβασμός. Υπήρχε κόντρα με την ΚΕΔ, έχουν μέλλον οι διαιτητές μας για να παίξουν στις εθνικές κατηγορίες».

X