ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κούτουλας: «Σαββίδης και Καρυπίδης θα βοηθήσουν τον Ρομάν»

Κούτουλας: «Σαββίδης και Καρυπίδης θα βοηθήσουν τον Ρομάν»

Ο πρόεδρος του Αρη Καβαλαρίου μίλησε για την ένωση των δυνάμερων του ΠΑΟΚ και του Αρη στη μάχη που δίνει για τη ζωή του ένα 13χρονο παιδί

Για την σύμπραξη ΠΑΟΚ και Αρη στον αγώνα που δίνει ο μικρός Ρομάν μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Αγγελος Κούτουλας.

 

Ο πρόεδρος του Αρη Καβαλαρίου μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την εκστρατεία των δύο ομάδων της Θεσσαλονίκης για την οικονομική βοήθεια της οικογένειας του 13χρονου Ρομάν από την Αρμενία που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να ταξιδέψει και να εγχειριστεί στην Αγγλία.

 

Αυτή θα είναι η τρίτη επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί και θα πρέπει να νοσηλευτεί για τρεις μήνες στο Νησί.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Αγγελος Κούτουλας:

 

«Το μόνο που ζητάμε είναι να κερδίσουμε το μεγαλύτερο ντέρμπι που έχουμε. Τη μάχη για το παιδί. Στο Καβαλάρι υπάρχουν Αρειανοί και ΠΑΟΚτσήδες, βλέπουμε μαζί τα ματς στις καφετέριες, όταν τελειώσει τα ματς είμαστε όλοι μαζί. Είναι η τρίτη εγχείρηση που κάνει το παιδί. Μέσα σε 15 μέρες πρέπει να φύγει και να πάει Αγγλία. Το κόστος είναι μεγάλο γύρω στις 150 χιλιάδες ευρώ. Το ΕΟΠΥΥ κάλυπτε 50%, το κάναμε 95%. Πρέπει να μείνουν οι γονείς τρεις μήνες στην Αγγλία, πρέπει να υπάρχει συνοδός γιατρός. Τα έξοδα είναι μεγάλα. Είχαμε ραντεβού με Σαββίδη, δυστυχώς, ήταν στη Ρωσία έλειπε. Μίλησα και με τον Καρυπίδη, είπαν ότι θα βοηθήσουν και οι δύο. Τους κάλεσα και τους δύο να βρεθούμε και να τα πούμε όλοι μαζί. Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει. Μακάρι να γίνει. Αρειανοί και ΠΑΟΚτσήδες όλοι μαζί σε ένα τραπέζι, και το μεγαλύτερο ντέρμπι που θα κερδηθεί είναι να σωθεί ένα παιδί».

 

Ακούστε όσα είπε ο Αγγελος Κούτουλας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

X