ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Κουρμπέλης και η πόρτα της Τούμπας

Ο Κουρμπέλης και η πόρτα της Τούμπας

Το ερώτημα είναι αν μπορεί να κάνει την διαφορά, να ανεβάσει τον ΠΑΟΚ επίπεδο

Το όνομα του Κουρμπέλη ήρθε εκ νέου ορμητικά στο μεταγραφικό προσκήνιο του ΠΑΟΚ. Ο 25χρονος αμυντικός του Παναθηναϊκού «χτύπησε» την πόρτα της Τούμπας, ο Λουτσέσκου είναι άκρως θετικός και στην ΠΑΕ θεωρούν βατή την περίπτωση του. Είναι όμως ο παίκτης που ταιριάζει στον ΠΑΟΚ με φόντο την πρόκληση των ομίλων του Τσάμπιονς λίγκ;

 

Σ΄ αυτή την ερώτηση ο κόσμος απάντησε στη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής στο ραδιόφωνο. Η συντριπτική πλειοψηφία (70%) ήταν κάθετα αρνητική. Στη ζυγαριά βάραιναν δύο πράγματα. Η ποδοσφαιρική αξία του παίκτη και το πρόσφατο παρελθόν, όταν Κουρπέλης και ΠΑΟΚ είχαν έρθει και πάλι κοντά.

 

Τότε τον Φεβρουάριο του 2018, σε συνέντευξη του στη συνδρομητική τηλεόραση, ο παίκτης είχε υποστηρίξει ότι δεν θεωρεί τον ΠΑΟΚ ως το ιδανικό επόμενο βήμα στην καριέρα του. Προφανώς θεωρούσε ότι ο ΠΑΟΚ εκείνη την περίοδο δεν ανταποκρινόταν στις φιλοδοξίες του ή περίμενε μια καλή πρόταση για να φύγει στο εξωτερικό. Γι΄ αυτό και απέρριψε την πρόταση που του έγινε.

 

Εκείνη η άρνηση όμως φαίνεται ότι δεν πέρασε στα ψιλά του κόσμου. Αντίθετα πλήγωσε την περηφάνια του και χαρακτήρισε τον Κουρμπέλη, με αποτέλεσμα να ισχύει σήμερα «αν αυτός δεν θέλει μία, εμείς δεν θέλουμε εκατό»! Ο κόσμος δεν ξεχνάει και αποφασίζει με το θυμικό του.

 

Από την άλλη στο τραπέζι μπαίνει η ποδοσφαιρική αξία του αμυντικού του Παναθηναϊκού. Το ερώτημα είναι αν μπορεί να κάνει την διαφορά, να ανεβάσει τον ΠΑΟΚ επίπεδο; Ο Γιώργος Τουρσουνίδης όταν ρωτήθηκε χθες ήταν κατηγορηματικός: «Δεν μπορεί να κάνει την διαφορά. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται κάτι καλύτερο» ήταν τα λόγια του. Ενώ όταν ρωτήθηκε για την περσινή άρνηση του παίκτη να έρθει στην Τούμπα, πήρε φωτιά: «Πρέπει να παρακαλάνε για να παίξουν στον ΠΑΟΚ! Από την στιγμή που δεν ήθελε δεν έχει λόγο να έρθει τώρα» είπε.

 

Ο μόνος που ξέρει ίσως καλύτερα από όλους και θέλει τον Κουρμπέλη είναι ο Λουτσέσκου. Για να δούμε…

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X