ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κουμπάρεφ στο αθλητικό Metropolis: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ»

Κουμπάρεφ στο αθλητικό Metropolis: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της Ζίμπρου, φιλοξενήθηκε στο αθλητικό Metropolis και σχολίασε την κλήρωση του Europa που φέρνει αντιμέτωπη την ομάδα του απέναντι στον ΠΑΟΚ.

 

Ο προπονητής της Ζίμπρου, φιλοξενήθηκε στο αθλητικό Metropolis και σχολίασε την κλήρωση του Europa που φέρνει αντιμέτωπη την ομάδα του απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Λευκορώσος  εξέφρασε τη χαρά του για το ότι η ομάδα του θα παίξει απέναντι σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο: «Είναι τιμή μας που θα παίξουμε με μια τέτοια ευρωπαϊκή ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ και είμαστε πολύ χαρούμενοι για το ότι κληρωθήκαμε μαζί του".

Συνεχίζοντας παραδέχθηκε πως στην παρούσα φάση δεν έχει συγκεντρώσει όσες πληροφορίες θα ήθελε για τον ΠΑΟΚ: «Δεν έχω πολλές πληροφορίες ακόμη για τον ΠΑΟΚ, έχω δει όμως κάποια ματς. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ γιατί είναι ένας δυνατός αντίπαλος»

Η κατασκοπεία του ΠΑΟΚ δεν έχει μπει στην τελική της ευθεία γιατί όπως παραδέχθηκε ήταν αναγκασμένος να ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα: «Ξέρω πολλούς παίκτες αλλά δεν έχω δώσει βάση ακόμη. Έχουμε δώσει τώρα βάση πιο πολύ στο πρωτάθλημα μας»

Όταν ρωτήθηκε για το αν ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί σε ένα γεμάτο γήπεδο είπε: «Είναι πολύ καλή η ατμόσφαιρα, γεμίζει όλο το στάδιο και οι φίλαθλοι μας βοηθούν»

Όμως γνωρίζει πολύ καλά πως στην Τούμπα τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την ομάδα του: «Ξέρω τι γίνεται. Είναι πολύ θερμοί οι οπαδοί και μου έχουν μεταφέρει για την ατμόσφαιρα που υπάρχει».

Ο Κουμπάρεφ δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλο του και παραδέχθηκε: «Είναι φαβορί ο ΠΑΟΚ. Είναι δυνατός αντίπαλος και το αναγνωρίζουμε» αλλά σημείωσε πως για την ομάδα του είναι μεν γιορτή οι δυο αναμετρήσεις αλλά θα προσπαθήσουν για την πρόκριση: «Είναι γιορτή φυσικά και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Προανήγγειλε μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του μέχρι τον πρώτο αγώνα: «Ναι, θα έχουμε μεταγραφές αλλά τώρα δεν μπορώ να πω κάτι άλλο»

 

X