ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Κουλούρης πήγε στο ιδανικό Πρωτάθλημα!

Ο Κουλούρης πήγε στο ιδανικό Πρωτάθλημα!

Ο Ελληνας φορ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στα επίσημα παιχνίδια της Τουλούζ και δείχνει πως η επιλογή του πρωταθλήματος ήταν απόλυτα σωστή

Ο προπονητής της Τουλούζ είπε μία μεγάλη αλήθεια μετά το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με την Μπρεστ και το γκολ της ισοφάρισης που σημείωσε ο Ευθύμης Κουλούρης στο 89ο λεπτό.

 

«Ήξερε πώς να κινείται για να δημιουργήσει πλεονέκτημα, απασχόλησε την αντίπαλη άμυνα και είχε πολύ καλή παρουσία στις στημένες φάσεις. Διατήρησε την αυτοπεποίθησή του μέχρι το τέλος, δεν τα παράτησε ποτέ και ανταμείφθηκε».

 

Τα χαρακτηριστικά παιχνιδιού του Ελληνα φορ συμπυκνωμένα σε λίγες λέξεις. Και το κυριότερα, χαρακτηριστικά του το γαλλικό Πρωτάθλημα ανταμείβει όσους τα έχουν.

 

Ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ θα πετύχει και αρκετά ακόμη γκολ στη Ligue 1, επειδή συνδυάζει την επιμονή και το συνεχές τρέξιμο στο παιχνίδι του. Είναι ένας φορ αθλητής και με την ψυχολογία που θα παίρνει με τα γκολ που θα έρχονται θα ανεβάσει τις μετοχές του και θα είναι συνεπής σ' αυτό που δήλωσε και μετά το ματς:

 

«Ξέρω ότι η ομάδα μου περιμένει από μένα και οφείλω να συνεχίσω έτσι. Ήρθα εδώ για να πετυχαίνω γκολ. Αυτή είναι η δουλειά μου».

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (12/8)

X