ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κούγιας: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν σαν πατέρας για εμένα»

Κούγιας: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν σαν πατέρας για εμένα»

Δείτε όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στο Metropolis 95.5 για τον Παύλο Γιαννακόπουλο που έφυγε πρόσφατα από την ζωή

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξανδρος Κούγιας. Τι είπε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο που «έφυγε» από την ζωή, αλλά και το σχόλιό του για το επόμενο πρωτάθλημα της Superleague.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

 

Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Είχε το ταλέντο να προβλέπει πράγματα. Μου είχε εμπιστευτεί τον Δημήτρη στα πρώτα βήματα ανεξαρτησίας του, ήμουν δικηγόρος για μεγάλο διάστημα της εταιρίας DPG, αλλά και για θέματα της οικογενείας. Με συμβουλεύτηκε πολλές φορές νομικά. Τον είχα σαν πατέρα μου. Είχε διακαή πόθο να έχει τον Παναθηναϊκό. Έχει δώσει πολλά εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα, 20 εκατομμύρια ευρώ. Πλέον ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στα πρόθυρα του γκρεμού».

 

Το ήθος του: «Για ένα διάστημα ήταν το μεγάλο θύμα όταν πήρε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η παντοκρατορία Κόκκαλη και Γιάννη Ιωαννίδη  του στέρησε διακρίσεις. Επέμεινε και στο τέλος δικαιώθηκε, πλέον όλοι έχουν να λένε για το πόσο επιτυχημένος είναι ο Παναθηναϊκός.

 

Πώς ήταν επιχειρηματικά και παραγοντικά: «Η φαρμακοβιομηχανία στην Ελλάδα έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Παύλος Γιαννακόπουλος. Έχει δώσει εκατομμύρια ευρώ για τον ποδοσφαιρικό και μπασκετικό Παναθηναϊκό, δεν μπορεί να τον ανταγωνιστεί κανείς. Μέρα με την μέρα θα γίνει καλύτερος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όλα όσα ξέρει από τον πατέρα του είναι τεράστια παρακαταθήκη. Έχει ισχυρή προσωπικότητα όπως ο πατέρας του».

 

Το επόμενο πρωτάθλημα: «Θα είναι ίδιο με το προηγούμενο, με 16 ομάδες. Φέτος ήταν το πιο καθαρό πρωτάθλημα. Αν δεν είχαμε τον τραυματισμό του Γκαρσία θα μιλούσαμε σήμερα για μια ποδοσφαιρική επανάσταση».

 

 

 

 

 

X