ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Κούγιας για το γηπεδικό με αιχμές για το Βόλο

Ο Κούγιας για το γηπεδικό με αιχμές για το Βόλο

Δήλωση μέσω της οποίας αναφέρεται στα μεγάλα ποσά που καλείται να πληρώνει η ΠΑΕ για να χρησιμοποιεί το «AEL FC Arena» εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας.

 

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ αναφέρεται στα χρήματα που έχει πληρώσει η ομάδα του την τελευταία πενταετία ενώ στέκεται και στην μεταχείριση που έχει ο ΝΠΣ Βόλου για το ίδιο θέμα. 

Αναλυτικά η δήλωσή του: 


«Πληροφορήθηκα ότι η Επιτροπή που διαχειρίζεται τις τύχες του ιστορικού για την ΑΕΛ μας Σταδίου Αλκαζάρ, εκεί που πανηγυρίσαμε το Πρωτάθλημά μας το 1988, υπό τον βραβευμένο από την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, δυστυχώς αποτυχόντα να εκλεγεί ως δημοτικός σύμβουλος, κ. Κωσταρόπουλο, παρά το γεγονός ότι ο Δήμαρχος κ. Καλογιάννης διπλασίασε τα ποσοστά του, μετέτρεψε το γήπεδο μας σε χώρο συναυλιών, όπου ήδη τραγούδησαν οι συμπαθέστατοι κ.κ. Ρουβάς και Ρόκκος και έπονται και άλλοι. 

Δυστυχώς εμείς στην ΑΕΛ είμαστε η μοναδική ποδοσφαιρική ομάδα της, αναβαθμισμένης και με μικρό αριθμό ομάδων, Super League, που εάν ο ιδιώτης ιδιοκτήτης του ιδιωτικού AEL FC ARENA το επιθυμεί (γιατί έτσι του αρέσει!!!) δεν έχουμε γήπεδο να παίξουμε, όταν μία ομάδα 2 ετών, ο ΝΠΣ Βόλος ή άλλως Πύδνα Κίτρους Νομού Πιερίας έχει στη διάθεσή του τόσο το Πανθεσσαλικό Στάδιο, όσο και τα βοηθητικά γήπεδα με μόνο 30.000€ το χρόνο, ενώ εμείς για τη χρήση του AEL FC ARENA θα έχουμε πληρώσει με την τρέχουσα σεζόν, για να απολαμβάνουν την ΑΕΛ οι οπαδοί μας στη Λάρισα, τα τελευταία 5 χρόνια 2.050.000€ πλέον ΦΠΑ. 

Ευχαριστώ όλους τους βουλευτές του Νομού Λαρίσης, τους Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους του Νομού Λαρίσης για τη βοήθεια που μου προσφέρουν, ώστε η ΑΕΛ μας να κατακτήσει τους στόχους της. 

Με εκτίμηση, 

Αλέξης Κούγιας 

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω 

Υ.Γ. Ο καθένας μπορεί να σκεφτεί τι ποδοσφαιριστές θα είχαμε και τι έσοδα θα είχε η Ερασιτεχνική ΑΕΛ, εάν μπορούσαμε να αγωνιζόμαστε με τους ίδιους όρους του ΝΠΣ Βόλου στην Super League».

X