ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κούγιας: «Φοβάμαι ότι υπάρχουν Δούρειοι Ίπποι στη Super League»

Κούγιας: «Φοβάμαι ότι υπάρχουν Δούρειοι Ίπποι στη Super League»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ μίλησε στο Metropolis 95,5 για τις εξελίξεις στη Λίγκα και το πλάνο αναδιάρθρωσης

 

Διαφωνεί ανοιχτά με το σχέδιο του Γιώργου Βασιλειάδη για αναδιάρθρωση ο Αλέξης Κούγιας, όπως ξεκαθάρισε με δηλωσεις του στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ συμπλήρωσε πως υπάρχει σοβαρά έλλειμμα ηγεσίας στη Super League.

 

Μεταξύ άλλων τόνισε: 

«Σε πρόσφατη συνάντηση με τον κ. Βασιλειάδη του είπα πως διαφωνώ με το σχέδιό του. Ίσως αυτό που διέρρευσε ήταν σχέδιο… λαγός. Δε γνωρίζω το νέο σχέδιο. Εχει δίκιο ο κ. Βασιλειάδης στο να θέλει να αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, του εξήγησα όμως ότι το σχέδιο για τις 10-10 ομάδες και τα πλέι-οφ και πλέι-άουτ είναι ανεφάρμοστο και αντιποδοσφαιρικό σχέδιο. Είμαι αντίθετος σε ένα πρωτάθλημα που θα μοιάζει με τουρνουά και θα προσπαθήσω να το αποτρέψω.

 

Δε μας ρώτησε κανείς για το αν μπορούμε στις 25 Ιουνίου να είμαστε παρόντες. Πιστεύω ότι η Σούπερ Λιγκ έχει έλλειμμα ηγεσίας και δεν ξέρω αν αυτό είναι σκόπιμο από τον κ. Στράτο. Οι άνθρωποι αυτοί είναι υπάλληλοί μας. Παρά τις επιστολές μας για σύγκληση γενικής συνέλευσης με συμμετοχή των ίδιων των ιδιοκτητών, δεν έγινε τίποτα. Τέσσερις μέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία μας γίνεται το συμβούλιο και  δε γνωρίζουμε σε τι πρωτάθλημα θα συμμετάσχουμε. Εμείς ως ΑΕΛ είμαστε αντίθετοι σε όλα αυτά τα σχέδια. Φοβάμαι μήπως υπάρχουν Δούρειοι Ίπποι στη Λίγκα». 

X