ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Κούφια λόγια» και... θα από την Κυβέρνηση

«Κούφια λόγια» και... θα από την Κυβέρνηση

Ανύπαρκτη η «προστασία» που είχε υποσχεθεί ο Βασιλειάδης

 

 

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού σε κάθε του τοποθέτηση αναγνωρίζει τον Ηρακλή ως την πιο αδικημένη ομάδα (και σε επίπεδο Συλλόγου), είχε υποσχεθεί το καλοκαίρι προστασία στη νέα Π.Α.Ε., όμως στην ουσία... δεν έκανε τίποτα.

 

Τα δελτία των «6» δεν εκδόθηκαν, αλλά το πρόβλημα συνεχίζει (και όπως φαίνεται θα συνεχίσει) να αποτελεί «θηλιά» για τον Ηρακλή. Παρά τα «κούφια λόγια» και της υποσχέσεις του Υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη περί... προστασίας στο νέο ξεκίνημα για τον Ηρακλή, η νέα διοίκηση έχει συναντήσει μόνο προβλήματα και μάλιστα... ασήκωτα από τη χρήση Παπαθανασάκη.

 

Η οφειλή στο Ι.Κ.Α. (έχουν προκύψει και από την τωρινή χρήση και ρυθμίστηκαν, γεγονός που αναμενόμενα έχει σχολιαστεί) επί θητείας «Καναδού» που βαραίνει τη σημερινή διοίκηση ανέρχεται περίπου στις 650.000 που με τις προσαυξήσεις έχει φτάσει λίγο παραπάνω από τις 700.000 ευρώ. Με την οφειλή της χρήσης Παπαθανασάκη στην Εφορία η Π.Α.Ε. δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα (έχει φορολογική ενημερότητα). Η οφειλή έχει φτάσει με τις προσαυξήσεις περίπου στις 750.000 (ήταν 680.000).

 

Υπήρξε υπόσχεση του Γραμματέα Ιδιωτικού Χρέους πως δε θα ενοχληθεί η σημερινή διοίκηση της Π.Α.Ε. ως τις 31/5/2019 για να μπορέσει έπειτα να μπει στη ρύθμιση των 120 δόσεων που περιμένει για να αντέξει το οικονομικό βάρος (που δεν έχει δημιουργήσει η ίδια), η διοίκηση Παπαδόπουλου έχει ρυθμίσει τις υποχρεώσεις της ως τις 28/3, όμως το μπλοκάρισμα για την ασφαλιστική ενημερότητα απειλεί ποικοιλότροπα τον Ηρακλή.

 

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε., Θανάσης Παπαδόπουλος, δεν κρύβει την απογοήτευσή του από το γεγονός πως οι διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις στην πράξη αποτελούν «λόγια του αέρα» και θα επιχειρήσει συναντήσεις για να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της Πολιτείας. Αν και αυτές έχουν φανεί στην πράξη...

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (12/1)

X