ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κόστιτς, ο «εκλεκτός» για τον πάγκο του Ηρακλή

Κόστιτς, ο «εκλεκτός» για τον πάγκο του Ηρακλή

Σε συμφωνία με τον 46χρονο Σλοβένο πρώην προπονητή του Αχαρναϊκού ήρθε ο Σπύρος Παπαθανασάκης.

Όπως ακριβώς μετέφερε όλες τις προηγούμενες ημέρες το ρεπορτάζ της «Μetrosport» και του metrosport.gr ο Σπύρος Παπαθανασάκης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει μόνος του στη συγκρότηση της ομάδας του Ηρακλή που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League.

 

Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, μάλιστα, ο «Καναδός» έχει ήδη καταλήξει στον «εκλεκτό» του, όσον αφορά τη θέση του προπονητή και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μίλος Κόστιτς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, πως ήδη έχει επιτυχθεί πλήρης συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

 

Ο 46χρονος Σλοβένος τεχνικός έχει θητεύσει στη Football League κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, έχοντας καθίσει στον πάγκο του Αχαρναϊκού από τον Δεκέμβριο ως τον Μάρτιο.

 

Το ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας έγινε από τις μικρές εθνικές ομάδες της Σλοβενίας για να ακολουθήσει η θητεία του στον Ερυθρό Αστέρα από τη θέση του βοηθού προπονητή. Ακολούθησε το πέρασμά του από τη βελγική Λιρς, επίσης ως ασίσταντ κόουτς, ενώ η πρώτη του απόπειρα ως πρώτος προπονητής έγινε στη Ζελέζνιτσαρ της Βοσνίας.

X