ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Κοσιελνί μιλούσε για το σήμα και τώρα ζητάει να μείνει ελεύθερος!

Ο Κοσιελνί μιλούσε για το σήμα και τώρα ζητάει να μείνει ελεύθερος!

Ο Γάλλος αμυντικός προχώρηση σε μια αντιεπαγγελματική συμπεριφορά λίγες μέρες μετά το σποτ που συμμετείχε με τη φανέλα της Αρσεναλ

Να φοράς μια φανέλα και να μιλάς για το σήμα μιας ομάδας και όσα πρεσβεύει είναι μεγάλη υπόθεση ακόμη και εποχή του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

 

Ο Λοράν Κοσιελνί βρίσκεται στην Αρσεναλ εδώ και μια δεκαετία σχεδόν. Ο έμπειρος Γάλλος αμυντικός φοράει το περιβραχιόνιο εδώ και πολλά χρόνια, όμως με μία κίνησή του έδειξε πως δεν το σέβεται.

 

Ο 33χρονος στόπερ αρνήθηκε να συμμετέχει στη φετινή προετοιμασία των «κανονιέρηδων» και «προδώσει» την Άρσεναλ και το περιβραχιόνιο του αρχηγού που του είχε δοθεί.

 

Ο Γάλλος αμυντικός, γνωρίζοντας πως μπορεί να βρει εύκολα ομάδα στην πατρίδα του, αν και δεν υπάρχει επίσημη πρόταση στους «κανονιέρηδες», αρνήθηκε να συμμετέχει στην προετοιμασία στις ΗΠΑ και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα που αναχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης.

 

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στους οπαδούς του λονδρέζικου κλαμπ, καθώς είδαν έναν παίκτη που φορούσε το περιβραχιόνιο, να επαναστατεί και ν' αρνείται να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

 

Η απόφαση του Κοσιελνί ήταν να ζητήσει από την διοίκηση της Αρσεναλ να σπάσει το συμβόλαιό του και να μείνει ελεύθερος για να γυρίσει στη Γαλλία.

 

Λίγες μέρες νωρίτερα ο 33χρονος Γάλλος πρωταγωνιστούσε σε διαφημιστικό σποτ για τη νέα φανέλα της Αρσεναλ, λέγοντας σε νεαρούς ποδοσφαιριστές στ' αποδυτήρια: «Παίζουμε για τη φανέλα...»...

 

Δείτε το βίντεο:

 

X