ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ομίλου Metromedia (pics)

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ομίλου Metromedia (pics)

Με στόχο τις νέες πρωτιές, ο όμιλος Metromedia έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, με τον ιδιοκτήτη του ομίλου να κάνει γνωστό το όραμά του

Ο Ομιλος Metromedia έκοψε την Παρασκευή την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Κατά την εκδήλωση έγιναν γνωστοί στόχοι του Ομίλου Metromedia για το 2019 και το όραμα του ιδιοκτήτη και προέδρου του Ομίλου Παύλου Ανδρώνη, μέσα από έναν μικρό αλλά μεστό χαιρετισμό που απηύθυνε στους εργαζόμενους των Μέσων που έχει στην ιδιοκτησία του.

 

Αφού πρώτα ευχήθηκε σ’ όλους «καλή χρονιά με υγεία», ο κ. Ανδρώνης έκανε τον απολογισμό του 2018 για το οποίο είπε ότι «παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στην αγορά ο Ομιλος Metomedia κατάφερε να πετύχει τους στόχους που είχε βάλει».

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα νέα σχέδια του Ομίλου τα οποία περιλαμβάνουν τη ενίσχυση όλων των Μέσων και κυρίως τον επανασχεδιασμό του site metrosport.gr στο οποίο θα γίνει σημαντική επένδυση.

 

«Σας ευχαριστώ όλους για την προσπάθεια που έχετε κάνει ώστε τα Μέσα του Ομίλου να βρίσκονται σε περίοπτες θέσεις. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσετε να καταβάλετε την ίδια προσπάθεια και τη νέα χρονιά, η οποία προβλέπετε ακόμη περισσότερο δύσκολη, ώστε να γιορτάσουμε νέες πρωτιές» κατέληξε ο κ. Ανδρώνης, o οποίος έκανε ιδιαίτερη μνεία στο site προσφορών  Goldmall.gr το οποίο επίσης είναι ιδιοκτησίας του Ομίλου Metromedia.

 

Ο σύμβουλος έκδοσης της Metrosport Στέλιος Γρηγοριάδης ήταν ο τυχερός της κύριας βασιλόπιτας και η γραμματέας Λίλα Γκουλιώνη κέρδισε το τυχερό φλουρί που υπήρχε στα ατομικά πιτάκια.

 

 

X