ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο κόουτς το πιστεύει ανεξαρτήτως συνθηκών

Ο κόουτς το πιστεύει ανεξαρτήτως συνθηκών

Ο Παντελίδης νιώθει σίγουρος ότι ο Αρης θα παίξει στην Ευρώπη

 

Η περίοδος γνωριμίας μεταξύ Σάββα Παντελίδη και ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκε και ο Ελληνας τεχνικός έχει πλήρη άποψη για τις δυνατότητες της ομάδας του. Αυτός είναι και ο λόγος που, μέρα με τη μέρα, πιστεύει όλο και περισσότερο πως η ομάδα θα κερδίσει έξοδο στην Ευρώπη, έστω κι αν υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες.

 

Ο 53χρονος τεχνικός εξακολουθεί να τονώνει το ηθικό των παικτών του, στους οποίους πιστεύει από τα πρώτα λεπτά της παρουσίας του στο «Δασυγένειο» και νιώθει σιγουριά ότι το έμψυχο δυναμικό είναι ικανό να τερματίσει στις προνομιούχες θέσεις.

 

Από εκεί και πέρα, μετά το πέρας των δύο αγωνιστικών, αλλά και την καθημερινή τριβή στις προπονήσεις, εκτιμά πως τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την πορεία του Αρη, ενώ ενθαρρυντικό είναι το στοιχείο της αδυναμίας συμμετοχής του Παναθηναϊκού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ υπάρχει πάντα και το παράθυρο… ΑΕΚ. Από τους βασικούς λόγους της επιλογής του Αρη ήταν ακριβώς το αξιόλογο ρόστερ, επομένως είναι διατεθειμένος να το στηρίξει στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (8/12)

 

 

X