ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κόντρα σε χρόνο και γραφειοκρατία

Κόντρα σε χρόνο και γραφειοκρατία

Από... γραφείο σε γραφείο προσπαθούν να βρουν λύση στο πρόβλημα της ασφαλιστικής ενημερότητας στον Ηρακλή

Από... γραφείο σε γραφείο προσπαθούν να βρουν λύση στο πρόβλημα της ασφαλιστικής ενημερότητας στον Ηρακλή. Μια από τις «αμαρτίες» Παπαθανασάκη που καλείται να διαχειριστεί η σημερινή διοίκηση, που μπορούσε ωστόσο να δράσει νωρίτερα προβλέποντας όσα... ήρθαν.

 

Ακόμη 48 ώρες περιθώριο υπάρχουν για να ξεκαθαρίσει αν οι έξι νεοαποκτηθέντες (Στεργίδης, Ορφανίδης, Γιαγκιόζης, Βιτλής και Γκνιαμπούγιου) θα αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη. Στη Μίκρα πιέζουν ώστε να ξεπεράσουν τη γραφειοκρατία για να πάρουν το «πράσινο φως» για την έκδοση των δελτίων των «6», κάτι που εύλογα περιμένει και ο Ρόκα για τα αγωνιστικά του πλάνα.

 

«Τώρα, καμία αποχώρηση»

Επικέντρωση στον αγώνα της Κυριακής και τίποτα παραπάνω. Αυτή είναι η στάση που τηρούν στον Ηρακλή όσον αφορά στις αποδεσμεύσεις. Η αλήθεια είναι πως -ιδιαίτερα- στην περίπτωση του Σίλβα Κλέιτον αναμένονται σύντομα εξελίξεις στο επικείμενο «διαζύγιο». Γενικώς όμως στον Ηρακλή χαμηλώνουν τους τόνους υπογραμμίζοντας πως αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα αποχώρησης ποδοσφαιριστών.

 

Συσκέψεις και εξελίξεις

Η έλευση των Θανάση Παπαδόπουλου και Στάθη Καραντώνη όπως προγραμματίζεται για αύριο στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις. Επίκειται Δ.Σ. στα γραφεία της Π.Α.Ε. με ενδιαφέρον στα οικονομικά, τις μεταγραφές, τις εκκαθαρίσεις και τις λύσεις στα προβλήματα που είτε έχουν ήδη εμφανιστεί (ασφαλιστική ενημερότητα), είτε μπορεί να βρουν μπροστά τους το επόμενο διάστημα στην «κυανόλευκη» Π.Α.Ε.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X