ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κόντης : «Έγιναν πράγματα και θάματα»

Κόντης : «Έγιναν πράγματα και θάματα»

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου στάθηκε στη διαιτησία και στη φάση με τον Μάριν

Ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού, φάνηκε ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από την διαιτησία του Κ.Κατσικογιάνη και στάθηκε κυρίως στην φάση του Μάριν.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χ.Κόντη:

 

Η εικόνα του Ολυμπιακού και της διαιτησίας:
 
«Σίγουρα ξεκινήσαμε με ένα γκολ από την πλευρά του Απόλλωνα που δυνάμωσε μία ομάδα που θέλει να μείνει κατηγορία. Μετά αντιδράσαμε και βγάλαμε φάσεις. Όταν όμως έχεις στο α' μέρος καθαρή φάση που δεν δίνεται και το ίδιο και στο β' μέρος είναι πρόβλημα. Ο διαιτητής έσπρωξε τον Μάριν και προσπαθήσαμε να τον κρατήσουμε στο γήπεδο. Έγιναν πράματα και θαύματα. Δεν μου αρέσει να μιλάω για διαιτησία αλλά αυτό που γίνεται είναι τρομερό. Η πρώτη φάση του Χουάντερσον είναι κόκκινη κάρτα. Δεν παίρνουμε φάουλ και πέναλτι. Να παίρνουμε ότι αξίζουμε. Να μην παίρνουμε αυτά που δεν είναι. Εμείς λέμε να παίρνουμε ότι δικαιούμαστε.»
 
 
Την αντιμετώπιση προς τον Ολυμπιακό:
 
«Σίγουρα αισθάνομαι πως δεν θα μας σέβονται. Δεν σέβονται τον Ολυμπιακό όταν σφυρίζουν έτσι. Να είναι να το πάρουμε. Να μην είναι να μην το πάρουμε. Για εμάς κατά τα άλλα είναι πρόβλημα να κάνεις τόσες φάσεις και να μην σκοράρεις.»
 
 
Το ότι ο Κατσικογιάννης προορίζεται για διεθνής:
 
Είναι κάτι που για μένα έχει δόση τρέλας. Όταν έχει φάση για πέναλτι να δίνεται. Είναι 4 διαιτητές. Δεν γίνεται να μην βλέπουν τις φάσεις. Είναι ξεκάθαρο για μένα σήμερα αυτό που έγινε.
X