ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κόντε: «Δεν έχω επίσημη πρόταση, εγώ αποφασίζω»

Κόντε: «Δεν έχω επίσημη πρόταση, εγώ αποφασίζω»

Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Ισπανού επιθετικού που μίλησε για το μέλλον του.

Καμία επίσημη πρόταση δεν έχει στα χέρια του ο Πέδρο Κόντε όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε ραδιοφωνική συνέντευξή του.

 

Ο Ισπανός επιθετικός του ΠΑΣ, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ δείχνει ενδιαφέρον, μίλησε στον Δωδώνη Super FM και ξεκαθάρισε ότι θέλει να αγωνιστεί σε μια ομάδα που θα του δώσει προοπτική.

 

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέδρο Κόντε για:

 

- το τι θα μετρήσει στην απόφασή του σε ενδεχόμενη μεταγραφή: «Πρώτα θα κοιτάξω να είναι ομάδα με προοπτική να παίξει στην Ευρώπη, μια ομάδα που θα σκοράρει πολύ και θα φέρνει καλά αποτελέσματα. Αν είμαι σε μια τέτοια ομάδα θα μπορώ κι εγώ να δημιουργήσω περισσότερες ευκαιρίες, να πετύχω περισσότερα γκολ και να εξελιχθώ περισσότερο ως ποδοσφαιριστής. Μετράει το να βρεθώ σ’ ένα καλό περιβάλλον που θα με βοηθήσει να δείξω αυτό που είμαι και να εξελιχθώ».

 


- το αν τον πλησίασαν ομάδες εντός ή εκτός Ελλάδας και που προτιμάει να πάει σε ενδεχόμενο που υπάρξουν προτάσεις: «Όλοι μιλάνε για προτάσεις, αλλά εγώ επίσημα δεν έχω καμία πρόταση από καμία ομάδα. Δεν έχω προτίμηση αν θα μείνω στην Ελλάδα ή αν θα πάω κάπου αλλού στο εξωτερικό. Είναι σημαντικό το περιβάλλον που θα βρεθώ, γιατί θα με βοηθήσει να αποκτήσω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και να προσαρμοστώ καλύτερα».

 

- τη ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του και αν θα πρέπει να συμφωνήσει και ο ίδιος με την ομάδα που θα δείξει ενδιαφέρον: «Αν δύο ομάδες πληρώνουν τη ρήτρα, θα επιλέξω εγώ που θα πάω. Αν πληρώνει μία ομάδα, θα πρέπει να θέλω κι εγώ να πάω, δεν φτάνει να πληρώνει τη ρήτρα. Για παράδειγμα, αν έρθει μία ομάδα από την Αίγυπτο, εγώ δεν θα ήθελα να πάω εκεί. Η τελική απόφαση θα είναι και δική μου».

X