ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ο Κονταρός πλήρωσε 784 χιλιάδες ευρώ για την εξαγορά της ΕΠΣ Χανίων»

«Ο Κονταρός πλήρωσε 784 χιλιάδες ευρώ για την εξαγορά της ΕΠΣ Χανίων»

Βαρύτατες καταγγελίες Βούρβαχη μέσω του Metropolis 95.5 για χρηματισμό των σωματείων στις πρόσφατες εκλογές της ΕΠΟ. Απειλεί με μηνύσεις ο Βαρουξάκης.

Βαρύτατες καταγγελίες για χρηματισμό  στις πρόσφατες εκλογές της ΕΠΣ Χανίων εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Βούρβαχης μιλώντας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα». Ο κ. Βούρβαχης έκανε λόγο για ποσό 784 χιλιάδων ευρώ που ξοδεύτηκαν για την εξαγορά της ΕΠΣ Χανίων με πρωταγωνιστή τον Μανώλη Κονταρό. Στη συζήτηση παρενέβη ο Στέλιος Βαρουξάκης και απείλησε με μηνύσεις.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Βούρβαχης:

 

«Είναι μια πραγματικότητα το ομολογούν οι ίδιοι. Ξοδεύτηκαν 784 χιλιάδες ευρώ κατ’ ομολογία του κ. Βαρουξάκη για να πάρουν την ΕΠΣ Χανίων».

 

Για το ποιος έδωσε τα χρήματα: «Τα μοίρασε ο Μανώλης Κονταρός στο φουαγιέ ενός ξενοδοχείου εδώ την ημέρα των εκλογών».

 

Για την προέλευση των χρημάτων: «Όχι βέβαια δεν ήταν δικά του χρήματα. Δεν έχει την οικονομική δυνατότητα. Και γιατί να το κάνει για τον εαυτό του; Το έκαναν αυτοί που ενδιαφέρονται να πάρουν την Ένωση για τις εκλογές της ΕΠΟ. Η πλευρά που εκπροσωπεί του τα έδωσε. Ήταν θέμα τιμής γι’ αυτούς να πάρουν την Ένωση».

 

Στη συζήτηση παρενέβη και ο Στέλιος Βαρουξάκης, ο οποίος έκανε λόγο για αίσχη και προανήγγειλε μηνύσεις.

 

«Αυτά τα αίσχη δεν τα γνωρίζω. Να πάει να τα πει στον εισαγγελέα. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν αυτά, μόνο το τοπικό ποδόσφαιρο με νοιάζει. Το απόγευμα έχω ραντεβού με τον νομικό μου και σίγουρα θα γίνουν κάποιες μηνύσεις. Έχει αποδείξεις γι’ αυτά που λέει; Γιατί δεν λέει ότι κουβάλησε μπράβους για τις εκλογές;», δήλωσε.

 

Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Βούρβαχης στο Metropolis 95.5 και τον επεισοδιακό του διάλογο με τον Στέλιο Βαρουξάκη:

 

X