ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κοντά σε συμφωνία με Τάι και Καραντασιάδη

Κοντά σε συμφωνία με Τάι και Καραντασιάδη

Καλό κλίμα προέκυψε από τις συναντήσεις με τους δύο ποδοσφαιριστές

 Στα γραφεία της ομάδας στη Μίκρα βρέθηκαν χθες  19:00 Άγγελος Καραντασιάδης και Τάι για τις πρώτες συζητήσεις με τη διοίκηση του Ηρακλή, στην προοπτική νέας συνεργασίας τους με την ομάδα. Σε πολύ καλό κλίμα με αμφότερους, θεωρείται ως πιθανότερη εξέλιξη η συμφωνία μαζί τους.

 

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος έχει συμπεριλάβει στην έκθεσή του τη διατήρηση των Τάι και Καραντασιάδη στο ρόστερ της νέας σεζόν. Μεταφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές η πρόθεση νέας συνεργασίας χθες το απόγευμα στη συνάντηση της Μίκρας. Αντίστοιχα και οι δύο εκδήλωσαν την πρόθεση να συνεχίσουν στον Ηρακλή. Στο πλαίσιο της συνάντησης υπήρξε ασφαλώς κουβέντα και στο οικονομικό. Στις απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών. Οριστικές συμφωνίες δεν υπήρξαν χθες με κανέναν εκ των δύο όπως τόνιζαν στη Μίκρα, καθώς επρόκειτο για μια διερευνητική συζήτηση.

 

Οι «κυανόλευκοι» θα επανέλθουν με νέο ραντεβού μαζί τους στο τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης, με σαφείς οικονομικές προτάσεις, μετά τη χθεσινή συζήτηση που αφορούσε τις δικές τους απαιτήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες οικονομικά υπάρχει σοβαρή προοπτική οριστικής συμφωνίας τόσο με τον Καραντασιάδη όσο και με τον Τάι και εκτιμάται πως θα βρεθεί «χρυσή τομή» ώστε ο Ηρακλής να κρατήσει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και τον περσινό αρχηγό του.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (11/7/2018)

X