ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κοντά σε Λιθουανό σέντερ ο Ηρακλής, «χτυπάει» και Καλλέ!

Κοντά σε Λιθουανό σέντερ ο Ηρακλής, «χτυπάει» και Καλλέ!

Οι άνθρωποι του Ηρακλή έχουν βάλει στόχο να επιστρέψει η ομάδα στα μεγάλα σαλόνια και οι κινήσεις που γίνονται είναι προς αυτή την κατεύθυνση

Τρεις σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Ηρακλής, με τους «κυανόλευκους» να έχουν έρθει σε συμφωνία με τους Μιχάλη Γιαννακίδη, αλλά και τον Ρονάλντας Ρουτκάουσκας, ενώ βολιδοσκοπούν και τον Νίκο Καλλέ.

 

Άπαντες στον «Γηραιό» επιθυμούν την επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ και η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Η αρχή έγινε με τους Γκαγκαλούδη, Τότσιο και Αγγελακόπουλο και πλέον σειρά παίρνουν ακόμα τρεις ποιοτικοί παίκτες. Την κυανόλευκη φανέλα θα φοράει ο Μιχάλης Γιαννακίδης, ο οποίος αποτελεί πολυτέλεια για την Α2 και θα ενισχύσει σημαντικά την περιφέρεια της ομάδας. Από εκεί και πέρα, συμφωνία υπάρχει και με τον Ρουτκάουσκας, με τον Λιθουανό να έρχεται για να προσδώσει ποιότητα στη ρακέτα, αφού αγωνίζεται ως σέντερ. Εξάλλου, ενδιαφέρον -και μάλιστα έντονο- υπάρχει για τον Νίκο Καλλέ, με τον Έλληνα ψηλό  να έχει μεγάλη εμπειρία από την Basketleague. Τέλος, αναμένεται η απάντηση του Ανδρέα Κανονίδη, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Δόξα Λευκάδας και σίγουρα μπορεί να δώσει πολλές λύσεις.

 

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής περιμένει εναγωνίως να ολοκληρωθούν οι παραπάνω κινήσεις, ώστε ο Ηρακλής να δημιουργήσει ένα ρόστερ που να του δώσει τη δυνατότητα να  διεκδικήσει την άνοδο στην Α1, μετά από πολλά χρόνια απουσίας.

X