ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κομίνης για τον πόνο της ΑΕΚ

Κομίνης για τον πόνο της ΑΕΚ

Ο Γιώργος Ζαΐρης αρθρογραφεί για τον αβάστακτο και μεγάλο πόνο της ΑΕΚ και την απώλεια του Κυπέλλου που συνοδεύτηκε από αγωνιστικό στριπτίζ

Ακούγοντας τον Χιμένεθ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και διαβάζοντας και τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ ένα πράγμα μπορεί να συμπεράνει κανείς: «Μεγάλος ο πόνος και αβάστακτος». Οχι τόσο για την απώλεια του Κυπέλλου όσο για το ότι αυτή η απώλεια συνοδεύτηκε από αγωνιστικό στριπτίζ για τους... Πρωταθλητές. Γιατί στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ φρόντισε να ξεγυμνώσει αγωνιστικά την ΑΕΚ και να μην της δώσει το παραμικρό δικαίωμα να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της ομάδας.

 

Και αν επιδερμικά ο Ισπανός τεχνικός παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια, σε όλες τις άλλες τις δηλώσεις του προσπάθησε για μια ακόμη φορά να ειρωνευτεί τον ΠΑΟΚ. Και το κορυφαίο απ' όλα; Κούνησε το δάκτυλο στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ γιατί τόλμησαν να φορέσουν τη μπλούζα που έγραφε "νταμπλούχοι" κάνοντας για έλλειψη... παιδείας. Ποιος; Αυτός που έδειξε το μεσαίο δάκτυλο στη Λεωφόρο. Αυτός για το ματς της Τούμπας, ως υπάκουος υπάλληλος άκουσε τον πρόεδρο του (ο ίδιος ο Ισπανός το δήλωσε στα ΜΜΕ της χώρας του) και δεν κατέβηκε με την ομάδα να τελειώσει το ματς. Για να μην το κουράζουμε λοιπόν παραπάνω μια είναι η λύση: «Κομίνης για τον πόνο της ΑΕΚ».

 

Ατύχησε η ΑΕΚ που δεν είχε τον Γιωργάκη Κομίνη ,  διαιτητή της αναμέτρησης. Και τον κάθε Γιωργάκη που στο Πρωτάθλημα έσπευσε να δώσει πέναλτι έξω από τη γραμμή στο ματς της Λαμίας και άλλα παρόμοια περιστατικά. Η στάση των ανθρώπων της ΑΕΚ ένα πράγμα έδειξε: Πόνεσε πολύ. Οχι η απώλεια του Κυπέλλου αλλά το ότι ο ΠΑΟΚ την ισοπέδωσε. Μπροστά στον κόσμο της. Στο σπίτι της. Γεροί να είμαστε σε λίγους μήνες αρχίζει το νέο Πρωτάθλημα. Για να δούμε ποιος θα επενδύσει. Και δυστυχώς θα έχουμε και το VAR. Ο πόνος θα είναι αβάσταχτος για τους χάρτινους Πρωταθλητές.

X