ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κολτσίδας: «Είναι σε καλό φεγγάρι ο Άρης, έχει αλλάξει η φιλοσοφία»

Κολτσίδας: «Είναι σε καλό φεγγάρι ο Άρης, έχει αλλάξει η φιλοσοφία»

Ο παλαίμαχος άσος του Άρη μίλησε για την πορεία της ομάδας και την απόδοση του Διαμαντόπουλου

Ο Άρης βρίσκεται σε καλή φόρμα σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Κολτσίδας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

 

Ο βετεράνος άσος του Άρη υποστήριξε ότι η ομάδα έχει αλλάξει φιλοσοφία και σκεπτικό, έχει καλή ψυχολογία και εάν συνεχίσει έτσι θα καταφέρει να πετύχει το στόχο της.

 

Επιπλέον, αναφέρθηκε στον σκόρερ του Άρη στο χθεσινό παιχνίδι, Δημήτρη Διαμαντόπουλο, λέγοντας ότι με τις εμφανίσεις του έχει δικαιώσει πρώτα από όλους τον εαυτό του και μετά τους ανθρώπους που τον έφεραν στην ομάδα.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Αρχικά, σχολίασε: «Από τη στιγμή που κερδίζει ο Άρης δε νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα. Η ομάδα έχει βρει ρυθμό, είναι σε καλό φεγγάρι, έχει καλή απόδοση. Τώρα εάν υπάρχουν προβλήματα με τη διαιτησία σε κάποια παιχνίδια, θα το δούμε όταν έρθουν».

 

Για τον Διαμαντόπουλο: «Να συνεχίσει το παιδί και να βάζει γκολ κάθε Κυριακή. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Έχει την κατάλληλη απόδοση. Δικαιώνει τον εαυτό του και τους ανθρώπους που τον έφεραν στην ομάδα».

 

Για τον φετινό Άρη και την έλλειψη εκνευρισμού που παρουσίασε πέρυσι η ομάδα: «Ο Άρης έχει πάει σε άλλη φιλοσοφία και σκεπτικό. Είναι κάτι που φαίνεται και στα παιχνίδια της ομάδας. Όταν δεν έρχεται το αποτέλεσμα τότε ακόμη και κορυφαίοι παίκτες κάνουν αψυχολόγητα πράγματα. Όσο κερδίζεις αυτό δε μπορεί να εμφανιστεί. Υπάρχει και καλή ψυχολογία στην ομάδα. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να πετύχει το στόχο της».

X