ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Κολακευμένος που ήμουν καλεσμένος, σοβαρό κλαμπ ο ΠΑΟΚ» (aud)

«Κολακευμένος που ήμουν καλεσμένος, σοβαρό κλαμπ ο ΠΑΟΚ» (aud)

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην εμπορικός διευθυντής της Μίλαν, Γιαπ Κάλμα

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην εμπορικός διευθυντής της Μίλαν, Γιαπ Κάλμα, που βρέθηκε στο 1ο Business Conference που διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ στο Μακεδονία Παλλάς και μίλησε για την πρόσκληση που του έκανε ο ΠΑΟΚ να συμμετάσχει στο συνέδριο, την επαγγελματική προσέγγιση του Δικεφάλου ενώ δήλωσε κολακευμένος που κλήθηκε σε αυτό το συνέδριο.

 

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και κολακευμένος που κλήθηκα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να μιλήσω σε αυτό το συνέδριο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με προσκάλεσε και μου έκανε εντύπωση, μπορεί να προσελκύσει πάρα πολλούς οπαδούς και να τους εκμεταλλευτεί εμπορικά μέσω του networking. Με τη Μίλαν ο ΠΑΟΚ έχει κοινό χρώμα το μαύρο, αν και τα χρώματα του ΠΑΟΚ παραπέμπουν περισσότερο στην Γιουβέντους.  Βλέπω μια πολύ επαγγελματική προσέγγιση από πλευράς ΠΑΟΚ, θέλει να τρέξει στην σύγχρονη εποχή και αυτό είναι κάτι που το είχαμε και εμείς στη Μίλαν και είναι δείγμα ενός σοβαρού κλαμπ».

 

 

 

 

 

 

 

X