ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κωφίδης: «Υπάρχει ένα όραμα στον Αρη, εισέπραξα μεγάλο σεβασμό»

Κωφίδης: «Υπάρχει ένα όραμα στον Αρη, εισέπραξα μεγάλο σεβασμό»

Οι «κιτρινόμαυροι« παρουσίασαν επίσημα τον νέο τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών τους

Το όραμα του Αρη και η δίψα του να το υπηρετήσει ήταν ο κύριος λόγος της ανάληψης των «κιτρινόμαυρων» τμημάτων υποδομής από τον Σάββα Κωφίδη.

 

Ο νέος τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Αρη παρουσιάστηκε και επίσημα στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου και ανέλυσε τις σκέψεις του για το νέο εγχείρημα στην καριέρα του.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Κωφίδης:

 

Για την νέα σελίδα στην καριέρα του: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα η επιλογή και η πρόταση. Θέλω να πω κάτι που έχω διαπιστώσει. Εισέπραξα μεγάλο σεβασμό, αγάπη και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Υπάρχει ένα όραμα στον Αρη, στο οποίο θα συμμετέχω ως υποστηρικτής, για να το φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών, περιέχει μέσα ανάπτυξη πολιτισμού και ανάπτυξη αξιών. Για εμένα αυτό έχει μεγάλη αξία και είναι καλό και για τα παιδιά, αλλά και για τον Αρη. Αυτή είναι η δική μου θέση και η δική μου δουλειά».

 

Για το αν στόχος είναι να υπάρχει μία ενιαία φιλοσοφία από τα τμήματα υποδομής, μέχρι την πρώτη ομάδα: «Αυτή την στιγμή ο Α.Σ. έχει την δικαιοδοσία να προπονεί παιδιά μέχρι 14 χρονών. Υπάρχει προοπτική, να γίνει ένας ενιαίος προγραμματισμός και μία ενιαία φιλοσοφία, γιατί ο Αρης είναι ένας. Προς το παρόν είναι μία προοπτική, την οποία εγώ μπορώ να υποστηρίξω, εφόσον υπάρξει συμφωνία με την ΠΑΕ».

 

Για αν είχε κάποια επαφή με τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Έχει υπάρξει μία τέτοια επικοινωνία και ευχόμαστε να τελειώσει το συντομότερο, για να μπορούμε να ξέρουμε και να βάλουμε την αγωνιστική φιλοσοφία και το πρόγραμμα που αφορά όλες τις ηλικίες. Ουσιαστικά από την Κ-17, αλλά υπό προϋποθέσεις αν υπάρξει μια επικοινωνία με τις δύο πλευρές, είμαι διατεθειμένος να το τρέξω, χωρίς να υπάρξει καμία επιβάρυνση για την ΠΑΕ»

X