ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Κλειδί η παρουσία του Αγγέλου, ήθελα να πάμε πλέι οφ»

«Κλειδί η παρουσία του Αγγέλου, ήθελα να πάμε πλέι οφ»

Ο Ιβάν Μάρας μιλάει στο metrosport.gr για την παρουσία του στον Άρη

Λένε πολλές πως ένας παίκτης δε φτάνει να είναι καλός αγωνιστικά, αλλά και να αφουγκραστεί το περιβάλλον στο οποίο θα κληθεί να βοηθήσει.

 

Ο Ιβάν Μάρας ήρθε να συμπληρώσει τα κενά που άφησαν οι Αμερικανοί και συνέθεσε ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη κάτω από τα καλάθια. Με καλές εμφανίσεις στα παιχνίδια-κλειδιά ο Μαυροβούνιος σέντερ, βοήθησε σημαντικά στην επίτευξη του στόχου, που ήταν αρχικά η επίτευξη της παραμονής και στη συνέχεια η υψηλότερη δυνατή κατάταξη.

 

«Νομίζω πως κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε και είμαι απλά λίγο στεναχωρημένος που δε μπήκαμε στα πλέι οφ. Ηξερα πόσο σημαντικό είναι για τον Αρη να μην κινδυνέψει και χαίρομαι πολύ επέστρεψαν τα χαμόγελα. Οταν ήρθα, ήξερα πως η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά μετά την αναμέτρηση  με τα Τρίκαλα αναστρέψαμε το κλίμα και πετύχαμε αυτό που έπρεπε», λέει αρχικά ο 31χρονος παίκτης.

 

Τι μέτρησε όμως για αυτήν την αλλαγή και πόσο επηρέασε η παρουσία του Βαγγέλη Αγγέλου. «Οταν ήρθα, δεν ήξερα τι γινόταν. Εμαθα πως υπήρχε θέμα με τις πληρωμές και οι παίκτες έκαναν  τεράστια προσπάθεια. Εγω από τη μεριά προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ήταν για μένα τιμή να έρθω στον Αρη.  Η αλλαγή στη διοίκηση και η παρουσία του κόουτς Αγγέλου άλλαξε την ψυχολογία όλης της ομάδας και δείξαμε ένα άλλο πρόσωπο.

 

Ο κόουτς σε ωθεί να παίξεις καλύτερα, σου δίνει κίνητρο. Χαίρομαι πολύ για το διάστημα της παρουσίας μου στον Αρη, εύχομαι να ακολουθήσουν καλύτερες ημέρες, γιατί είναι μια πολύ ιστορική ομάδα», κάνοντας ουσιαστικά ιδιαίτερη μνεία στη βελτίωση που επέφερε ο Χαλκιδαίος τεχνικός.

X