ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Κλέβει» τον παιχταρά της Ρόμα η Ίντερ;

«Κλέβει» τον παιχταρά της Ρόμα η Ίντερ;

Δείτε ποιον παίχτη της Ρόμα έχει βάλει στο «στόχαστρο» η ομάδα του Μιλάνου, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η Ίντερ επέστρεψε στο Champions League και «ψάχνεται» προκειμένου να δημιουργήσει ένα δυνατό ποδοσφαιρικό σύνολο. Οι «Νερατζούρι» έχουν βάλει ως προτεραιότητα ενός μέσου με ηγετικές ικανότητες.

 

Μπορεί να μην βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Βελγίου, παρόλα αυτά η εμπειρία του και η κλάση του μπορούν να βοηθήσουν την Ίντερ για το «βήμα» παραπάνω. Ο Ράτζα Ναινγκολάν είναι υποψήφιος για αποχώρηση από το Ρόστερ της Ρόμα και ήδη υπάρχουν υποψήφιοι «μνηστήρες».

 

Άλλωστε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει ξεκαθαρίσει στην διοίκηση των Ρωμαίων πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε αυτούς, με την ομάδα να ζητά περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ για την πώλησή του. Πάντως σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» οι άνθρωποι της Ίντερ θέλουν τον παίχτη στην ομάδα, αλλά μπορούν να προσφέρουν μέχρι 25 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ίσως να αυξήσουν λίγο παραπάνω την προσφορά τους.

 

Πάντως στο «τραπέζι» των διαπραγματεύσεων των δύο συλλόγων αναμένεται να «πέσουν» και έμψυχα ανταλλάγματα, όπως νεαροί παίχτης της Ίντερ.

X