ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Κιτρινόμαυρο» μοντάρισμα με τέσσερα φιλικά

«Κιτρινόμαυρο» μοντάρισμα με τέσσερα φιλικά

Ο Πάκο Ερέρα θα βάλει τις τελευταίες του πινελιές στον κύκλο των φιλικών επί ελληνικού εδάφους

 

Στο τελικό μοντάρισμα της ομάδας του προχωρά από χθες ο Πάκο Ερέρα, στον τρίτο και τελευταίο κύκλο προετοιμασίας που άνοιξε, μετά την επιστροφή της αποστολής από την Ολλανδία.

 

Στις Κάτω Χώρες ο Ισπανός προπονητής είχε τη δυνατότητα να τσεκάρει τον βαθμό ετοιμότητας των «κιτρινόμαυρων» και να εξάγει συμπεράσματα σχετικά με το πόσο κοντά ή μακριά βρίσκεται από τον στόχο. Στην εν Ελλάδι προετοιμασία πλέον ο Ερέρα στοχεύει στο μοντάρισμα του ρόστερ και στο όσο το δυνατόν καλύτερο «πάντρεμα» των καινούργιων με τους παλιούς, με βάση πάντα την προπονητική του φιλοσοφία. Πέρα από τις προπονήσεις που γίνονται στο Νέο Ρύσιο, έχουν προγραμματιστεί τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις.

 

Η αρχή, τα αποκαλυπτήρια αν προτιμάτε, γίνεται αύριο κόντρα στη Λάρισα (21:00, «Κλεάνθης Βικελίδης»). Θα ακολουθήσουν το παιχνίδι του Σαββάτου με την Ξάνθη, στα Πηγάδια (18:00), ενώ το crash test των «κιτρινόμαυρων» είναι προγραμματισμένο για τις 18 Αυγούστου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μία μέρα μετά, στις 19 του μήνα, η αποστολή θα μεταβεί στον Βόλο για παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με τον τοπικό Ολυμπιακό (19:30, Πανθεσσαλικό). Αυτό θα είναι και το τελευταίο φιλικό, μία εβδομάδα πριν ο Αρης μπει στις επίσημες υποχρεώσεις του για το Πρωτάθλημα της Super League.

X