ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κοιτούν τη δουλειά τους οι παίκτες του Αρη

Κοιτούν τη δουλειά τους οι παίκτες του Αρη

Οι αντιδράσεις στα αποδυτήρια μετά το «διαζύγιο» με Διαμαντόπουλο και η ηρεμία ενόψει πρωταθλήματος

 

Η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου από το πόστο του αθλητικού διευθυντή ήταν χωρίς αμφιβολία η είδηση που μονοπώλησε το ενδιαφέρον της χθεσινής ημέρας, ακόμα και στα αποδυτήρια της ομάδας όπου το θέμα συζητήθηκε έντονα.

 

Τέσσερις ημέρες πριν από την πρεμιέρα της νέας αγωνιστικής σεζόν και το παιχνίδι του Αρη με τον ΟΦΗ, προέκυψε ένα διαζύγιο που αναμφίβολα μπορεί να δημιουργήσει κλυδωνισμούς στο εσωτερικό της ομάδας, αν αναλογιστούμε ότι ο Αρης που θα μπει το Σάββατο στο γήπεδο είναι ως επί το πλείστον αποτέλεσμα των ενεργειών του αθλητικού διευθυντή, σε συνεργασία πάντα με τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον προπονητή.

 

Είναι λοιπόν ανάγκη αυτή τη στιγμή η ομάδα να προστατευτεί και να μην εκτραπεί της πορείας της, όπως επίσης ζητούμενο είναι και το πώς θα αντιδράσει. Από την άποψη του πώς θα μείνει ανεπηρέαστο το αγωνιστικό τμήμα. Και στη εξίσωση μπαίνει ο Σάββας Παντελίδης, με τον προπονητή του Αρη να βγαίνει ξανά μπροστά γνωρίζοντας τη σημασία της ηρεμίας που χρειάζεται η ομάδα του λίγα 24ώρα πριν από το πρώτο της παιχνίδι για το Πρωτάθλημα. Ο Έλληνας προπονητής συζήτησε με τους ποδοσφαιριστές του στη χθεσινή πρώτη προπόνηση της εβδομάδας, ζητώντας τους ουσιαστικά να μείνουν ανεπηρέαστοι από τις εξελίξεις και να κοιτάξουν τη δική τους δουλειά που είναι στο γήπεδο.

 

Η εύρεση αντικαταστάτη στη θέση του αθλητικού διευθυντή είναι δουλειά άλλων κι εν προκειμένω του Θόδωρου Καρυπίδη. Δουλειά των ποδοσφαιριστών είναι να μπουν στο νέο Πρωτάθλημα με το δεξί.

 

* Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X