ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Κίνητρο για όλους μας ο Αρης Παλαιοχωρίου»

«Κίνητρο για όλους μας ο Αρης Παλαιοχωρίου»

Ο Γιάννης Καραμπάς μιλά στη Metrosport για τις καθημερινές μετακινήσεις στη Χαλκιδική, αλλά και για την παρουσία στην κορυφή

Αποτελεί βασικό «γρανάζι» στη φετινή πορεία του Αρη Παλαιοχωρίου. Ο λόγος για τον Γιάννη Καραμπά. Ο 23χρονος αριστερός μπακ αγωνίστηκε σε όλα τα ματς της ομάδας από τη Χαλκιδική στο φετινό Πρωτάθλημα και εξηγεί τους λόγους, για τους οποίους θεωρεί ότι η ομάδα του βρίσκεται στην κορυφή.

 

«Μεγάλο μερίδιο συνεισφοράς έχει η διοίκηση. Υπάρχει οργάνωση και σοβαρότητα. Πέρσι, άφησε παρακαταθήκη. Οπως επίσης, η πορεία οφείλεται και στον προπονητή, ο οποίος έχει περάσει τη δική του φιλοσοφία.

 

Φυσικά, οφείλεται και στους παίκτες. Θέλουμε να κάνουμε πράγματα στο ποδόσφαιρο. Είναι κίνητρο ο Αρης Παλαιοχωρίου», σχολίασε μέσω της Metrosport ο Καραμπάς.

 

 

«Δεν μας αφήνει περιθώρια»

 

 

Ο Καραμπάς στέκεται ιδιαίτερα στον ζήλο των ποδοσφαιριστών, αλλά και στην οργάνωση της ομάδας, σε συνάρτηση με τις δυσκολίες του ομίλου. «Εχουμε δει σε ορισμένα παιχνίδια, ότι πολλές φορές κάνουμε εμείς το παιχνίδι.

Οταν ο αντίπαλος έχει κλειστή άμυνα, πολυπρόσωπη, είναι πιο δύσκολο να επιχειρήσεις να τη διασπάσεις», λέει για το γεγονός ότι πλέον άπαντες γνωρίζουν τον Αρη Παλαιοχωρίου, σε αντίθεση με πέρσι, όπου η παρουσία του είχε θεωρηθεί ως έκπληξη. Πλέον, δεν είναι. «Η πρώτη θέση δεν μας αφήνει περιθώρια. Καλούμαστε να πρωταγωνιστήσουμε. Αυτό θέλουμε και αυτό επιδιώκουμε, μέσα από καλές εμφανίσεις».

 

 

«Σαν δεύτερη προπόνηση»

 

 

Ο Καραμπάς στέκεται ιδιαίτερα και σε ακόμη ένα γεγονός, ιδιαίτερα σημαντικό. «Μετακινούμαστε καθημερινά από τη Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον οι περισσότεροι, κάνοντας χιλιόμετρα. Οπως επίσης και οι προπονητές. Είναι επιπλέον κούραση σίγουρα. Είναι σαν δεύτερη προπόνηση για μας. Υπάρχει, όμως, οργάνωση. Υπάρχει λεωφορείο, το οποίο βάζει η ομάδα».

Οσο για το Πρωτάθλημα; «Είναι δύσκολο, με ιστορικές ομάδες, με μεγάλα ονόματα στον όμιλο. Είναι σαφώς ο πιο δύσκολος στην κατηγορία. Δεν είσαι σίγουρος, δεν μπορείς να κερδίσεις εύκολα κανένα παιχνίδι».

X