ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κίνηση του Άρη για να αποκτηθεί ο Ζάρας

Κίνηση του Άρη για να αποκτηθεί ο Ζάρας

Η δυστοκία στις πρώτες επαφές καλλιεργούν προβληματισμό - Νέα συνάντηση χθες μεταξύ Γουλιέλμου-Μαρκόπουλου και νέα επαφή για τον Θόδωρο Ζάρα

Το επίπεδο αποτελεσματικότητας στον πρώτο κύκλο επαφών με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους φανέρωσε και την πραγματική θέση του Αρη στην αγορά. Γιατί φάνηκε η αμφιβολία της τελευταίας για τις δυνατότητες του συλλόγου, ανεξαρτήτως της αναγνώρισης του brand name του. Συν τοις άλλοις, διαπιστώθηκε σημαντικές οικονομικές διαφορές.

 

Η δυσπιστία της αγοράς είναι ένα από τα ζητήματα που υποχρεούται να λύσει ο Αρης ούτως ώστε να εφαρμοστεί το αγωνιστικό πλάνο που έχει καταστρώσει ο Σούλης Μαρκόπουλος.

 

Στις τελευταίες ημέρες, ο έμπειρος τεχνικός είναι μ’ ένα τηλέφωνο στο χέρι, προχώρησε σε πολλές επαφές γι’ αρκετούς Ελληνες παίκτες αλλά αντιλήφθηκε την αμφιβολία των τελευταίων και κυρίως την οικονομική απόσταση μεταξύ των προσφορών και των απαιτήσεων των αθλητών.

 

Για παράδειγμα, ο Δημήτρης Μαυροειδής ζητάει περίπου 40% περισσότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που προσφέρει ο Αρης. Ο Θόδωρος Ζάρας θέτει ως προϋπόθεση συζήτησης την οφειλή των «κίτρινων» απέναντί του. Η δε περίπτωση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου είναι δύσκολη λόγω των… μετρημένων σχέσεων που υπάρχουν με τον ατζέντη του αθλητή, Νίκο Λώτσο, ο οποίος εκπροσωπεί και τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

 

Αυτή η δυστοκία ήταν το βασικό αντικείμενο συζήτησης στη χθεσινή συνάντηση του Δημήτρη Γουλιέλμου με τον Σούλη Μαρκόπουλο. Ο τελευταίος εξέφρασε την αγωνία του καθώς ο χρόνος περνάει και δεν ολοκληρώνονται κινήσεις ούτως ώστε να μπουν τα θεμέλια για την ερχόμενη σεζόν.

 

Παράλληλα, φέρεται να παρέδωσε λίστα με ξένους παίκτες που ενδιαφέρουν αλλά η έναρξη ουσιαστικών συζητήσεων εξαρτάται από την προσπάθεια άρσης της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών.

 

Γι’ αυτό οι «κίτρινοι» επικέντρωσαν στους Ελληνες. Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι θα γίνει προσπάθεια για την απόκτηση του Θόδωρου Ζάρα, αν και ο έμπειρος γκαρντ ξεκαθάρισε τη θέση του.

 

Πρέπει να καταβληθούν τα οφειλόμενα, η πρόταση να είναι αντιπροσωπευτική της αξίας του, δηλαδή διαφορετική σε σχέση με αυτή που έγινε πριν από τουλάχιστον ενάμιση μήνα.

 

*Το θλιβερό επίπεδο ενδιαφέροντος για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας δείχνει ξεκάθαρα ότι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ θα πρέπει να φροντίσει για την έναρξη των μεταγραφικών κινήσεων καθώς ο κόσμος δεν πείθεται και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι… δύο παλάμες φτάνουν για να αναδείξουν τον αριθμό των διαρκείας που διατέθηκαν μέχρι στιγμής.

 

*Εκτός απροόπτου, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα έρθει στη Θεσσαλονίκη ο Βίκτορ Σανικίντζε για την κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Δημήτρη Γουλιέλμο με την ελπίδα ότι θα τα βρουν σε ότι αφορά τον διακανονισμό της οφειλής.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X