ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κοινή παρουσία Ηρακλή-Βόλου μεν, χωρίς ουσία δε

Κοινή παρουσία Ηρακλή-Βόλου μεν, χωρίς ουσία δε

Η συνάντηση του χθεσινού τελικού στο Βόλο δεν έβγαλε αποτέλεσμα

 

Η διάψευση της Π.Α.Ε. Ηρακλής ως προς τις επαφές με την αντίστοιχη του Ν.Π.Σ. Βόλου όσον αφορά στην αλλαγή με απώτερο στόχο την παρουσία στη Super League 1, έγινε για να πέσουν οι τόνοι. Η χθεσινή συνάντηση των δύο πλευρών στο Βόλο δεν άλλαξε τα δεδομένα.

 

Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Θα συνέβαινε. Το σενάριο εξελίχθηκε μεν σε πραγματικότητα, αλλά αποτέλεσμα συγκεκριμένο δεν υπήρξε. Στο γήπεδο της Νεάπολης του Βόλου, έδρα του Ν.Π.Σ. Βόλου, βρέθηκαν τα στελέχη της διοίκησης του Ηρακλή. Βρέθηκε και ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Από την κοινή τους παρουσία πάντως τα δεδομένα δεν άλλαξαν. Κι αυτό δε μεταφράστηκε ούτε απολύτως θετικά, ούτε αντίστοιχα απολύτως αρνητικά. Είναι προφανές πως το όλο θέμα θα ξεκαθαρίσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μετά το πέρας των Δημοτικών Εκλογών όπου και επικεντρώνεται ο Αχιλλέας Μπέος με στόχο την επανεκλογή του.

 

Η «βαριά» αναμονή

 

Μέχρι τότε, τι; Είναι προφανές πως η «κυανόλευκη» διοίκηση έχει δώσει προτεραιότητα σ’ αυτή την προοπτική, καθώς μπορεί να τις δώσει αφενός τη συμμετοχή στη Super League 1 και αφετέρου την απαλλαγή από το βάρος των χρεών. Στη Μίκρα βλέπουν την ουσιαστικά μοναδική ρεαλιστική προοπτική πέραν αυτής (ή οποιασδήποτε ανάλογης άλλης), τη συμμετοχή δηλαδή στη Super League 2 μέσω 14 ομάδων. Ακόμη κι αυτή όμως με τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί, δείχνει να χαρακτηρίζεται ως «καλή εναλλακτική» και όχι βασικό σενάριο.

X