ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κίνδυνος για Χαρίση, ενδιαφέρον Χέρτα, Γκλάντμπαχ, Αϊντχόβεν

Κίνδυνος για Χαρίση, ενδιαφέρον Χέρτα, Γκλάντμπαχ, Αϊντχόβεν

Δύσκολη υπόθεση έχει γίνει η επιστροφή του 22χρονου μέσου στον ΠΑΟΚ αφού υπάρχουν πολλές ομάδες που καραδοκούν για να τον αποκτήσουν.

Δεν είναι καθόλου εύκολη η προσπάθεια επιστροφής του Χάρη Χαρίση το καλοκαίρι στην Τούμπα. Κι αυτό γιατί το 1,5 εκατ. ευρώ που υπάρχει ως οψιόν αγοράς στον μονοετή δανεισμό του στην Σιντ Τρουίντεν είναι πολύ μικρό για να «φρενάρει» το ενδιαφέρον ομάδων να τον αποκτήσουν.

 

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εκδηλωθεί ήδη σοβαρό ενδιαφέρον από τη Χέρτα Βερολίνου που θέλει να τον αποκτήσει μέσω της βελγικής ομάδας, δίνοντας 3 εκατ. ευρώ (1,5 για να καλυφθεί η ρήτρα που έχει ο ΠΑΟΚ και άλλο τόσο για να πάει στα ταμεία του βελγικού συλλόγου). 

 

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες που έρχονται από τη Γερμανία κάνουν λόγο για διάθεση της διοίκησης της Χέρτα να προσφέρει και ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο στον ίδιο τον παίκτη για να τον δελεάσει.

 

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον δείχνει και η Γκλάντμπαχ που έχει προπονητή τον Ντίετερ Χέκινγκ  (ήταν προπονητής τκαι του Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ) και γι’ αυτό συχνά έχει άνθρωπό της στα παιχνίδια της Σιντ Τρουίντεν.

 

Από την Ολλανδία υπάρχει ενδιαφέρον της Αϊντχόβεν, ενώ και η Μπριζ στο Βέλγιο, μέσω του Ιβάν Λέκο, έχει στείλει ανάλογα μηνύματα στον   22χρονο μέσο.  

X