ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η κοιλιά του Αρη έχει εξήγηση

Η κοιλιά του Αρη έχει εξήγηση

Οι βασικοί άξονες της αγωνιστικής κρίσης των «κιτρινόμαυρων»

Η αγωνιστική εικόνα του Αρη, εδώ και αρκετούς αγώνες, ουδεμία σχέση έχει με το πρόσφατο παρελθόν και η εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου. Η «Μ» δίνει την εξήγηση της κοιλιάς, η οποία έχει αντίκτυπο και στη βαθμολογία.

 

Από τις βασικότερες αιτίες της αγωνιστικής κρίσης είναι οι αλλαγές προσώπων στην αρχική ενδεκάδα. Ούτε ο Πάκο Ερέρα ήταν σίγουρος για ορισμένες επιλογές του, ούτε και ο Σάββας Παντελίδης δείχνει ότι ξέρει ποιους να εμπιστευτεί με κλειστά… μάτια. Και ο Ελληνας τεχνικός ψάχνεται, γι’ αυτό και αλλάζει πρόσωπα, μήπως και βρει τη χημεία, που θα φέρει αποτελέσματα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι από μετά το 3/3 στο ξεκίνημα, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ η ίδια ενδεκάδα.

 

Μέσα στη γενικότερη αστάθεια, οι πιο επηρεασμένοι δείχνουν δύο από τα… ονόματα, που δεν είναι άλλοι από τους Γκαρσία και Γκάμα. Ο πρώτος επέδειξε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και σταθερότητα, ενώ ο Πορτογάλος παρουσιάζει μόνο εκλάμψεις, οι οποίες όμως είναι χρήσιμες. Αμφότεροι, όμως, δείχνουν κουρασμένοι κα αποσυντονισμένοι.

 

Στα παραπάνω προσθέστε, τους -κατά καιρούς – τραυματισμούς (π.χ. Γκάμα, Βέλεθ, Βαλεριάνος), οι οποίοι άλλαξαν τη δομή στους αρχικούς έντεκα, αλλά τα συγκεκριμένα προβλήματα είναι εντός προγράμματος. Το γεγονός είναι πως ο Αρης, πριν την ολοκλήρωση του Α’ γύρου, έχει χάσει τον βηματισμό του και πρέπει να τον ξαναβρεί το συντομότερο δυνατόν.

X